И да ти кажа най добрия начин на приготвяне на пиле.Накисва се поне 2-3 часа в марината от не много гъст айрян от натурално кисело неподсладено мляко.Като го купя от магазина не е достатъчно кисело и го оставям за ден два на стайна температура да повкисне още.Тъй като киселината готви и времето за печене намалява.Пробвай си направи пилешки шишчета.Буквално за 5 мин на силна скара са готови , страшно сочни и вкусни.Гледай да не ги припечеш , стават сухи.Леееееееко алангле са по вкусни Simple SmileВ маринатата от яйрян слагаш и малко сол , черен пипер други подправки за пиле.Сумака е страшно подходящ щото и той е леко кисел.Останалата след това марината може да ползваш като застройка за супа .Днес пека цяла пуйка и ползвам подобни маринати .Инжектирах я с 5-6 спринцовки по 20 куб. айрън , соев сос и зехтин.Пека я нискотемпературно - 6 часа на 90 градуса и сетне запичам на 180.