Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бургас

Мнения: 863
Проблемът ми е,че не мога да го извадя както трябва,т.е.все го вадя на 4асти.Дори и да е станал много вкусен,все не мога да го изкарам съвсем цял и фасонът му съвсем се скапва.А пък аз искам да го сложа на масата както си е като тухли4ка newsm70 newsm70 newsm70Кажете ми как го правите този номер,че аз все не успявам...

Ако има някакво зна4ение,машината ни е ALASKA newsm78
И още нещо искам да попитам-вашите хлябове опи4ат ли се отгоре,защото моите -не,на капака нали няма реотан и отгоре изобщо не ми се  полу4ава златиста кори4ка.ЗАщо така smile3506 smile3506 smile3506
Цитирай

София

Мнения: 368
За да го извадя цял изчаквам 10-15 мин да се охлади и после нямам проблеми- съвсем лесно е ако пък и е стоял един час на поддържане на топлината  Smile
Хлябът отгоре ми се запича, но не чак толкова колкото от останалите 5 страни.Допичай го  още няколко минути, ако въобще не е запечен отгоре и ще придобие коричка  Peace
Цитирай

Балчик

Мнения: 7 058
При мен се изпича нормално отгоре, но коричката е тънка, не е като на купения хляб. А се изважда без проблем. Само на бъркалката леко залепва и остава малко от хляба, но е минимално, така, че не е болка за умиране. Вадя го веднага, не го чакам да поизстине. Да не ти е надраскана повърхността на ваничката огледай я добре, може да е нарушено незалепвящото покритие.Ако не е - пробвай съветите на надин.
Цитирай

Бургас

Мнения: 863
ами не е надраскана повърхността,тя машината е съвсем нова ,на коледа ми я подариха и аз отскоро запо4нах да пека по-честа хляб в нея,защото в на4алото съвсем не ми се полу4аваше Blush
Ще пробвам да поиз4акам малко хляба и тогава да го вадя,ама да не би пък тогава да се овлажни прекалено?!?!?
Цитирай

София

Мнения: 368
При мен не се овлажнява , защото след печенето има 1 час поддържане на топлина, точно за да се избегне конденза.Но ако нямаш такава функция, отвори капака за няколко минути, колкото малко да се охлади хляба и тогава вади  Smile
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.