Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Какъв боб да купя?

  • 12 фев. 2006, 18:09 ч.
  • Преглеждания  5 687  Мнения  32  Онлайн  1
Отговори
  • В японски любовен филм
  • Мнения: 257
   Момичета, препоръчайте някаква марка пакетиран бял боб! Все попадам на отвратителен, който изобщо не се сварява  #Cussing out

Реклама
# 1
  • Севлиево
  • Мнения: 1 650
Смилянски боб. Той е номер едно. Вкусен е и на супа и на салата.

# 2
  • В японски любовен филм
  • Мнения: 257


  Да виждала съм, че и пакетиран продават смилянски боб. Ти такъв ли имаш предвид??? А също съм си купувала преди из Родопите, някъде по пътя изкарват май...

# 3
  • БУРГАС
  • Мнения: 1 545
Аз купувам Добруджански и досега винаги е увирал бързо,но го накисвам предварително във вода няколко часа.

# 4
  • В японски любовен филм
  • Мнения: 257
Мерси, Нинка, ще го пробвам и Добруджанския. Иначе и аз винаги накисвам боба от предната вечер и въпреки това...

# 5
Знам че смилянския боб е за салата.Готвех такъв последния път бързо се свари но зърната му стоят едни едри не се розвариха.Мисля че по-дребния боб е по-вкусен и ще пробвам Добруджанския.Зависи също и на коя фирма купуваш.Най съм доволна от IZZI и не само бобо а ми и лещата и ориза.До нас продават продуктите на Аро-Метро.Голям боклук-от личен опит-мръсни трудно се сваряват т.н.

# 6
  • сред маслини и портокалов цвят
  • Мнения: 1 199
IZZI- на опаковката пише "Добруджанка класик".Накисвам го от предния ден, варя го в тенджера под налягане за 20 минути.Всички зърна увират едновременно /преди съм купувала боб, на който половината зърна се сваряват, а другите остават твърди Shocked/

# 7
  • София ж.к.Младост 1
  • Мнения: 243
Смилянски боб. Той е номер едно. Вкусен е и на супа и на салата.
newsm10

# 8
  • БУРГАС
  • Мнения: 1 545
И този,който аз купувам е IZZI.

# 9
  • Бургас
  • Мнения: 126
Аз също съм за IZZI. Зелената опаковка

# 10
Аз също съм за IZZI. Зелената опаковка
newsm10

# 11
Аз купувам Добруджански и досега винаги е увирал бързо,но го накисвам предварително във вода няколко часа.
newsm10

# 12
  • Мнения: 5 828
IZZI- на опаковката пише "Добруджанка класик".Накисвам го от предния ден, варя го в тенджера под налягане за 20 минути.Всички зърна увират едновременно /преди съм купувала боб, на който половината зърна се сваряват, а другите остават твърди Shocked/
Точно!Все едно аз съм го писала!!

# 13
  • Варна
  • Мнения: 2 922
Знам че смилянския боб е за салата.Готвех такъв последния път бързо се свари но зърната му стоят едни едри не се розвариха.Мисля че по-дребния боб е по-вкусен и ще пробвам Добруджанския.Зависи също и на коя фирма купуваш.Най съм доволна от IZZI и не само бобо а ми и лещата и ориза.До нас продават продуктите на Аро-Метро.Голям боклук-от личен опит-мръсни трудно се сваряват т.н.

Потвърждавам за Аро - отврат! Една леща я чистих толкова дълго, че направо не ми се говори!!
По темата: купувам Добруджански на IZZI.

# 14
  • Варна
  • Мнения: 2 616
И аз имам половин пакет Смилянски боб на IZZI удома ама нещо с увирането имам проблем-все ми седят някак си твърди зърната отвътре, какво не му докарвам?

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт