Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 32 отговора

В японски любовен филм

Мнения: 257
   Момичета, препоръчайте някаква марка пакетиран бял боб! Все попадам на отвратителен, който изобщо не се сварява  #Cussing out
Цитирай

Севлиево

Мнения: 1 649
Смилянски боб. Той е номер едно. Вкусен е и на супа и на салата.
Цитирай

В японски любовен филм

Мнения: 257


  Да виждала съм, че и пакетиран продават смилянски боб. Ти такъв ли имаш предвид??? А също съм си купувала преди из Родопите, някъде по пътя изкарват май...
Цитирай

БУРГАС

Мнения: 1 545
Аз купувам Добруджански и досега винаги е увирал бързо,но го накисвам предварително във вода няколко часа.
Цитирай

В японски любовен филм

Мнения: 257
Мерси, Нинка, ще го пробвам и Добруджанския. Иначе и аз винаги накисвам боба от предната вечер и въпреки това...
Цитирай
Знам че смилянския боб е за салата.Готвех такъв последния път бързо се свари но зърната му стоят едни едри не се розвариха.Мисля че по-дребния боб е по-вкусен и ще пробвам Добруджанския.Зависи също и на коя фирма купуваш.Най съм доволна от IZZI и не само бобо а ми и лещата и ориза.До нас продават продуктите на Аро-Метро.Голям боклук-от личен опит-мръсни трудно се сваряват т.н.
Цитирай

сред маслини и портокалов цвят

Мнения: 1 177
IZZI- на опаковката пише "Добруджанка класик".Накисвам го от предния ден, варя го в тенджера под налягане за 20 минути.Всички зърна увират едновременно /преди съм купувала боб, на който половината зърна се сваряват, а другите остават твърди Shocked/
Цитирай

София ж.к.Младост 1

Мнения: 243
Смилянски боб. Той е номер едно. Вкусен е и на супа и на салата.
newsm10
Цитирай

БУРГАС

Мнения: 1 545
И този,който аз купувам е IZZI.
Цитирай

Бургас

Мнения: 125
Аз също съм за IZZI. Зелената опаковка
Цитирай
Аз също съм за IZZI. Зелената опаковка
newsm10
Цитирай
Аз купувам Добруджански и досега винаги е увирал бързо,но го накисвам предварително във вода няколко часа.
newsm10
Цитирай


Мнения: 5 768
IZZI- на опаковката пише "Добруджанка класик".Накисвам го от предния ден, варя го в тенджера под налягане за 20 минути.Всички зърна увират едновременно /преди съм купувала боб, на който половината зърна се сваряват, а другите остават твърди Shocked/
Точно!Все едно аз съм го писала!!
Цитирай

Варна

Мнения: 2 922
Знам че смилянския боб е за салата.Готвех такъв последния път бързо се свари но зърната му стоят едни едри не се розвариха.Мисля че по-дребния боб е по-вкусен и ще пробвам Добруджанския.Зависи също и на коя фирма купуваш.Най съм доволна от IZZI и не само бобо а ми и лещата и ориза.До нас продават продуктите на Аро-Метро.Голям боклук-от личен опит-мръсни трудно се сваряват т.н.

Потвърждавам за Аро - отврат! Една леща я чистих толкова дълго, че направо не ми се говори!!
По темата: купувам Добруджански на IZZI.
Цитирай

Варна

Мнения: 2 616
И аз имам половин пакет Смилянски боб на IZZI удома ама нещо с увирането имам проблем-все ми седят някак си твърди зърната отвътре, какво не му докарвам?
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 32 отговора