«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

 улинари€
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-6 от 6 отговора

sevlievo

ћнени€: 0
Zdraweite . Smile

az sam nowa w kuxnqta i imam da nauchawam te parwa mnogo neshta , a poneje nqmam za sajelqnie golqm izbor ot kogo .... trqbwa samichka kakto i da eeee ...  Smile


Iska mi se da nagotwq pile s oriz na furna  chef noo neznam kak nqmam si na ideaaa kak se prigotwq  rolleyes  .....  Molq za malko pomosht  Smile Smile Smile
« ѕоследна редакци€: сб, 21 дек 2013, 02:09 от alexandrinna »
÷итирай

н€кой н€къде ...

ћнени€: 908
— ръце, се приготв€. —ъщо и нож и вилица.  Mr. Green
÷итирай

—офи€

ћнени€: 73
«апържваш ориза с лук, добав€ш подправки и доматен сок. Ќа 1ч. ориз около 2,5ч вода. остав€ш да покъкри малко и слагаш в тавата. месото ако искаш може да свариш предварително и да го наредиш върху ориза. —лед това печеш във фурната до готовност.
÷итирай


ћнени€: 70
«апържи си лука, добави ориза и го остави да се пооцъкли. ѕрез ц€лото време бъркай да не залепне, сложи сол. “ова нещо аз го прав€ директно в съда, в който ще пека. ƒръпни от огън€, нареди си месото, залей с вода. јко месото ти е домашно, посвари го предварително и ползвай бульона. јко пък готвиш купешки бройлер, н€ма нужда от варене, макар 4е н€кои вар€т - въпрос на навик и вкус. ѕусни 1-2 зърна бахар в тавата и € м€тай във фурната. ћоже да сложиш 4ерен пипер, магданоз. ”спех и да се похвалиш с резултата!
÷итирай

Ѕургас

ћнени€: 448
Ќаскоро открих най-бързи€т начин за пиле с ориз. «адушавам лук и моркови, добав€м пилешки късчета и задушавам, добав€м ориз и леко разбърквам, след което добав€м вр€ла вода/пилешки бульон.  ѕрибав€т се други подправки по желание и се захлупва съда. —лед завиране намал€м на степен 2 от девет възможни и засичам 20мин. —лед това изключвам котлона и остав€м съда върху котлона за още десетина минутки. “ака готвенето на пиле с ориз ми се превръща в почти аламинут.  Peace
ќпа...—ега вид€х, че искаш на фурна  Mr. Green
÷итирай

ѕрез девет форума в десети

ћнени€: 5 326
—вар€вам пиле и го обезкост€вам - накъсвам месото на хапки. ќт бро€ на порциите, които ми тр€бват, зависи дали ще сложа ц€лото с ориза, дали ще отдел€ гърдите за пържолки, преди да го свар€, или ще отдел€ част от свареното месо за супа.
Ќакъсаното месо от около половин пиле слагам в тава, прибав€м 2 ч.ч. измит ориз, грах, моркови, нар€зани на ситно, сладка царевица, гъби, лук. ѕодправки - сол, черен пипер, къри/джинджифил, малко олио или масло. «аливам с бульона от варенето. јко се наложи, добав€м вода, така че съотношението между твърди съставки и течност да е горе-долу 1:2. —лагам във фурната и пека. ќт време на време разбърквам леко, за да се смес€т хубаво съставките, както и за да контролирам ориза. јко се наложи, добав€м още вода. јко водата е била повече, н€ма страшно, при печенето излишната ще се изпари, а при изстиването ще се поеме от ориза.
ƒецата обикновено се радват на такива "шарени" манджи.  Smile
÷итирай

sevlievo

ћнени€: 0
Straxotniii ste damii  newsm51

 Ot wsichki saweti wzemax po malko stana straxotnooo  Party  Blagodarya wiiiiii  loveuuu
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-6 от 6 отговора