Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 50 отговора
Здравейте !
Заведохме детето на въпросния кастинг. Първо чакахме 2,5 часа след предварително обявения час за явяване тъй като великите шоумени имали "непредвидена почивка". Това за едно 5 г. дете е убийствено. Имаше деца, които спяха по канапетата във фоайето на кастинга. Второ, подготвената песен трябваше да се пее на музикален фон,предварително подготвен на  диск. Нищо подобно,накараха децата да пеят акапелно,а имаше хора донесли тамбури, цигулки и пр..
За мен адски некоректна проява от страна на организаторите. След път от 8 ч. с влака и допълнително  висене във фоайето 2 часа и половина и на всичкото отгоре изискване да се пее акапелно при предварителна уговорка за синбек,направо съм бесен.
Моля споделете ако сте си водили детето на въпросния кастинг, как беше при вас ?
Цитирай


Аз като обикновен зрител мога да кажа само, че тази вечер шоуто беше прекрасно! Толкова талантливи деца има в България! За Вас съжалявам, че е имало неуредици, но дано детето Ви е доволно от представянето си.
Цитирай


И на мен снощи ми беше много интересно предаването,по принцип не го гледам попаднах случайно,но го загледах,уцелил е Слави с това да си вдигне рейтинга.
Единствено негативно мнение ми остави едно момиче на 8 години,което се държеше като тийнейджърка,че дори беше с изскубани вежди,което ми дойде малко в повече,майка му е за бой де.
Цитирай


http://vbox7.com/play:a2704daa07
Голям талант! Онемях от удоволствие да гледам и слушам това невероятно дете!
Цитирай


 PeaceИ аз също-няколко пъти изгледах изпълненията на момичето!!
Цитирай


  Сигурно са велики шоумени след като ме накараха да изгледам с радост последните им предавания и да ме развълнуват талантливите деца на България. Отдавна не бях гледала с такъв интерес тв-предаване! Браво на децата ни, браво на Слави,че ни ги показа!
  А Крисия! Ах, тази Крисия, която ме разтрепери... Много,много се надявам това невероятно момиченце да бъде в бъдеще една от партньорките на Митко.
  Приятен сюрприз-нито едно чалга-парче не чух от дечицата!
Цитирай


Уникална!!!!!!!!!!!
Цитирай


Страхотни пеят всички финалистки...все се надявам да измислят нещо от предаването и да останат всичките. Иначе Крисия ще си подхожда най-много с г-н Андреев, визуално и ръстово. Съжалявам, че 6 годишната Диана отпадна - голяма сладуранка е и тя!
Цитирай


И днешните изпълнения и на четирите деца са перфектни!
Цитирай


Мисля че Крисия ще е победителка!
Цитирай


Днес няколко пъти си пуснах изпълнението на Гергана от снощи, много ми хареса!
Цитирай


Мисля че Крисия ще е победителка!

И аз!
Цитирай


И аз си мисля,че ще е тя.Въпреки,че Гергана ми харесва повече като изпълнител.Не я бях чула на кастинга,но сега като я гледам и е направо уникална.Крисия обаче е по-чаровна и сладка,висока е колкото момчето и си отиват повече,затова ще вземат нея.Но се надявам Гергана да има късмет и дано след 5 години да я гледаме по световните сцени,тя го заслужава,уникално дете!
Цитирай


Ивето не ви ли напомня на Тити?  Very Happy
Цитирай


Мисля че Крисия ще е победителка!

И аз!
и аз така мисля. С Титаник ме уби!!!!
Цитирай


1-14 от 50 отговора