«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

“уризъм
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
15-29 от 726 отговора


ћнени€: 38
ѕараход, благодар€ за новата тема. „удесно оформена както винаги.

Ќие както вече писах планирахме едната почивка за ¬урвуру, но сега ми се върти в главата да открием още по-рано сезона през юни на Ћефкада. ћћ подкреп€ с 2 ръце и сега търсим вариант за настан€ване за периода 7-14 юни, една седмица (дано само ни потвърд€т и отпуските за тогава...).
ќт познати, които ходиха миналата година, знам че хубавите плажове са в западната част на острова. ќсновно намирам в интернет настан€ване във ¬асилики от там получих и страхотна оферта за 25 евро за нощ ( което си е просто уау в сравнение с цените на ’алкидики).

http://www.liotrivi-studios.gr/welcome.aspx

Ќ€кой има ли мнение за студи€ Ћиотриви?
ћислите ли, че ¬асилики е добра отправна точка за обиколки из острова, защото ние ще искаме да разгледаме различни места и разбира се задължителните ≈гремни, ѕорто  ацики и  атисма. »ли може би е по-подход€що да се огледам за нещо в јгиос Ќикитас?

“рудно ми е да си представ€ мащабите на острова, лесно ли се пътува там през различните населени места или са повече завои и баири?
јко имате конкретни предложени€ за изпробвано студио-споделете:)

Ѕлагодар€ предварително! ћного пътешественически дух и ентусиазъм в подготовката за л€тната почивка ви жела€!
÷итирай

—офи€

ћнени€: 245
јйде и аз тука, да не изтърва идеите, че и ние още се чудим.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 667
Lioness ¬ √ърци€ има н€колко вида предплатени карти за интернет на различни цени.
http://prepaidwithdata.wikia.com/wiki/Greece
http://www.forthnet.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=663
»ма и още......това е примерно....
÷итирай

—офи€

ћнени€: 2 556
“еди, къде се изгуби  Hug

ћомичета, понеже съм абонирана за Green Corfu от миналата година, от време на време ми пращат бюлетин. —ега са ми пратили покана за втори€ ‘естивал на бирата на  орфу. “ази година ще е от 8 до 12 октомври, в јрилас. јко н€кой планира посещение на острова по това време, може да отскочи до селото и да се повесели  Wink

≈то бюлетина за миналогодишни€ фестивал - изглежда готино, предлагали са и много местни продукти типични за острова, много бира, имало е дори Ѕаварски танци:

http://greencorfu.wordpress.com/2013/12/04/1st-corfu-beer-festiv … f2dae-38aba9e059-
327659721

ќх, допълвам само, че миналата година темата е била '' орфу среща Ѕавари€'', а 2014 ще е '' орфу среща ќбединеното  ралство''.  липчето е готино  Peace
÷итирай

—офи€

ћнени€: 160
Ѕърз запис и от мен, благодар€ за темата! ¬секи момент чакаме второ бебче и тази година сигурно ще е по-лежерно и по на-близко - най-веро€тно —итони€ или даже по-близо... обикновено ходим май и септември - тази година сигурно пак ще е така - едно ранно моренце през май и едно по-дългичко септември.... това, обаче, не ми пречи грам да чета за островите и да мечта€...
÷итирай


ћнени€: 114
«дравейте!
»скам да сподел€ нещо -  ато се вземе предвид , че за 1 път искаме да отидем до √ърци€ през л€тото - Ќезнам от къде да започнем! »маме и две деца на 6 и 8 г.. »скахме да отидем за 7 нощ. - гледахме “асос - ама нещо много са лоши отзивите за него и  за всички ни дават цена 1485 лв при Ќ¬. “ова скъпо ли е? ƒобре ли е да се отиде в √ърци€ ёни на “асос или не ? ¬одата стоплила се е ? јко там не става , мол€ препоръчайте ни хотел и м€сто - хем да е по екзотично и при€тно и зелено и да има какво да видим ! ј и плажа да става , че да мога да си почина с тези две деца като близнаци! ƒобре ли е да изберем дати между 9-20 юни - казвам го защото не издържаме на горещини! ¬ Ѕългари€ ходим кра€ на юни и най-много нач на юли 1 седмица! ј там как е по това време на “асос или на друго м€сто което см€тате , че си заслужава . Ѕлагодар€ ¬и предварително - честно казано  - толкова хотели и места, а незнаем къде и как да го нагодим да е подход€що за нашето семейство!»зтощих се да гледам и да прецен€м! «а  рузо  ни дават цена от 1290 лв за ј»!
ѕишете ми момичета , ще се радвам на съветите ¬и!
÷итирай

—офи€

ћнени€: 282
didizhivko , аз лично бих заложила на  рузо. Ќе съм ползвала хотела, но на плаж сме ходили там и мисл€, че е много хубав и подход€щ за малки деца, и от много при€тели съм чула добри отзиви за сами€ хотел и изхранването. «а “асос не мога да дам отзиви. »наче за времето, то си е Ѕожа работа. ѕо принцип през юни в повечето години е прекрасно, но никога не се знае с какво може да ни изненада времето. ћиналата година, например, до средата на юни н€къде беше дъждовно; ние ходихме втората половина на юни на —итони€ и беше супер - не беше прекалено горещо през ден€ и все пак морето беше при€тно за къпане, а вечер си слагахме по блуза с дълъг ръкав.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 2 556
ќще един глас за  рузо  Wink
» аз като ћохарет имам добри отзиви от познати.

ј защо казваш, че са много лоши отзивите за “асос? “ук има и отделна тема за него, доколкото съм влизала там съм забел€зала, че повечето момичета са супер доволни от острова, н€кои ход€т с години и имат гол€м опит. “асос е зелен, леснодостъпен, и има чудесни плажове. ≈, сигурно има и н€какви недостатъци, но то къде ли ги н€ма..

 ато за първо море в √ърци€, “асос и ’алкидики са добър избор - поне за мен  Peace

ћного, много ще ви хареса страната, сигурна съм  Hug
÷итирай

—офи€

ћнени€: 282
Ќ€кой дали е ползвал егейските авиолинии?? ѕрави ми впечатление, че са част от Star Alliance, а съм ползвала други компании от групата и съм оставала доволна. Ќо пък искат допълнително заплащане за чекиран багаж, което е практика на нискобюджетните компании и това малко ме смути.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 248
Ѕлагодар€ много, ѕараход, “айс bouquet за отговорите, страхотни дестинации сте предложили - от изброените само през ѕарга сме минавали, там спахме на път за «акинтос и много ни хареса. Ќо тази година май ще сме към Ћефкада. ўе ходим две семейства - техните деца предпочитат п€съчни и плитки плажове, докато моето  камъни, скали и тихо море /заради шнорелинга/, затова малко е труден баланса, тр€бва да има и от двете.
ќриентирала съм се към јгиос Ќикита / благодарение на постовете на  Mur  bouquet/ от там ли се струва най-близо да хубавите плажове на острова.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 667
Moharet ƒа, лет€ла съм с т€х до –одос по работа. Ќ€мам забележки и цената беше добра. “е имат две тарифи/+Ѕизнес/, първата багажа се плаща, втората 23 кг. са безплатни. јз лет€х на втората, мисл€, че беше flex......
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 006
Ѕлагодар€ за новата тема,ѕараход  bouquet
÷итирай


ћнени€: 350
  ѕривет,така ме ''топли'' newsm01 grinning039 тази тема  bouquet
÷итирай


ћнени€: 73
 bouquet
÷итирай


ћнени€: 172
ћомичета, н€ма как да не запиша и тук! Ѕлагодар€ на всички за отзивите и "разходките" по островите! „акам и Bled да се включи, както и другите ...bouquet
—етих се нещо и редактирам - —јћќ за информаци€ миналата година ползвах още един сайт: http://holiday-in-greece.net/.
« ѕоследна редакци€: чт, 30 €ну 2014, 09:35 от Calm »
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
15-29 от 726 отговора