Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 16 фев. 2006, 11:16 ч.

От кога сирена каша?

  • 2 810
  • 12
  •   1
Отговори
  • В приказките
  • Мнения: 1 144
Бебо е на 9 мес -мога ли да му приготвям сирена кашичка -с печено брашно -нали се сещате?Имам голямсин,но съм забравила.Моите дружки дават,но аз немога да се престраша още-не е ли рано?

# 1
  • Sofia
  • Мнения: 1 739
Щом се притесняваш, прави му я с козе сирене. Глутена, предполагам,сте го въвели вече?

# 2
Ние също смена 9месеца и отдавна ядем такава каша, ходим и на кухня та въобще ядем всичко.
Стига да му харесва на бебо защо да не може да му даваш?  chef

# 3
  • Мнения: 1 087
А може ли рецептата  Praynig, звучи вкусно

# 4
  • София
  • Мнения: 140
А може ли рецептата Praynig, звучи вкусно
И аэ искам да питам как се прави тази каша? newsm78

Благодаря ви предварително  bouquet

# 5
  • Paradise
  • Мнения: 3 094
Мисля, че няма от какво да се притесняваш и спокойно можеш да му даваш на бебчо.

# 6
Момичета малко по-късно ще ви напиша рецептата защото Алекс се събуди и ще се храним, "да ви кажа днес от кухнята има пиле фрикасе многооо е вкусно". Hug Hug Hug

# 7
Момичета ето и рецептата:
Първо препичате няколко лъжици брашно докато се получи златист цвят
Слага се 200гр. вода или мляко да заври и се прибавят 4-5 чаени лъжички от препеченото брашно размито с малко вода вари се 5минути след като свалите кашата от котлона прибавяте колкото кибритена кутийка натрошено сирене, 1чаеналъ жичка масло и по желание 1 чаена лъжичка захар разбърквате и кашата е готова. Да ви е вкусно.  chef

# 8
  • София
  • Мнения: 11 652
Стига да сте въвели глутена (заради препеченото брашно), не виждам проблем.

# 9
  • В приказките
  • Мнения: 1 144
Момичета ето и рецептата:
Първо препичате няколко лъжици брашно докато се получи златист цвят
Слага се 200гр. вода или мляко да заври и се прибавят 4-5 чаени лъжички от препеченото брашно размито с малко вода вари се 5минути след като свалите кашата от котлона прибавяте колкото кибритена кутийка натрошено сирене, 1чаеналъ жичка масло и по желание 1 чаена лъжичка захар разбърквате и кашата е готова. Да ви е вкусно.  chef
и после слагам половин жълтък и застройвам с него като заварям още 2 минутки

# 10
  • София
  • Мнения: 11 652
2 минутки за жълтъка ми се струват малко. Аз знам, че децата трябва да ядат само яйца, които са термично обработвани поне 10 минути.

# 11
  • Русе
  • Мнения: 133
Може би е удачно жълъка да е предварително сварен и стрит да се прибави към кашата.   chef  Ммм, тази каша  е идея!  Simple Smile

# 12
  • В приказките
  • Мнения: 1 144
Аз мисля ,че от2до5мин да ври жълтъка са му напълно достатъчни то не че не може и 10мин.Кой както желае Hug

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт