Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пловдив

Мнения: 53
Знае ли някой как се прави тая благина ???
Ако има такъв съфорумец, моля, нека да обади, че много ми трябва рецепта !!!!!

 Very Happy
« Последна редакция: пт, 17 фев 2006, 08:19 от Krum »
Цитирай


Мнения: 973
Ама си образ  35 35 ако решиш да отваряш ресторант да се похвалиш, че да ти станем клиенти....почти съм се депресирала от твоите рецепти  35
Честно... аз не се наемам да го направя Хигис-а Embarassed свалям ти шапка за желанието
Ето ти линк Хагис дано се оправяш с английския
Успех
Цитирай


Мнения: 205
Малко тъп въпрос, но какво е това?
Цитирай

Czech Republic

Мнения: 2 592
Малко тъп въпрос, но какво е това?

Tова е шотландско ядене приготвено от карантии и варено в шкембе, но тъй като карантия не ям, рецепти не мога да дам.  Mr. Green
Цитирай

Пловдив

Мнения: 53
Anim, благодаря много за рецептата!!!
А инак, като стана дума за реклами и ресторанти, имам го това намерение ! А всъщност съм юрист (за момента)!!!  Но тъй като си ненавиждам бранша и професията, при пръв удобен случай ще се преквалифицирам на кръчмарин.

А за готвенето - просто майка ми не може да готви и аз, поради нежеланието да стоя гладен, се научих. Готвя вече повече от петнадесет години и се справям добре, казват.  Е, лошото на цялата работа е, че моето момиче и потомъкът ни са станали извънредно капризни и по ресторантите мърморят под сурдинка -  това е сурово, това е прегоряло, тук са забравили едикой си подправка ... Цирк   Very Happy

Така че рецепти знам много, и мои, и чужди, и ги казвам с удоволствие, така че, ако на някой му е интересно, нека пита.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.