Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Какви спагети

  • 22 фев. 2006, 16:19 ч.
  • Преглеждания  2 694  Мнения  34  Онлайн  1
Отговори
  • Paris
  • Мнения: 1 710
Преди купувах само на Златен клас, но  сега не ги виждам никъде. Препоръчайте нещо изпробвано и добро.

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 3 067
Купувам от италианските - ама не се сещам фирмата.. егати! с червена лента долу! но винаги взимам 10 номер, другите са ми много тънки или много дебели!!!

леле, каква съм шматка... срааааааааам! дано не забравя да погледна специално!

# 2
  • София
  • Мнения: 79
Stella, Melissa - ако не се лъжа и двата вида са гръцки  Simple Smile

# 3
  • Мнения: 901
Барила   newsm10

# 4
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 884
Аз купувам Stella i Misko.

# 5
  • Някъде там...
  • Мнения: 5 783
От лични наблюдения:
Българските - стават на каша
Гръцките - разваряват се добре и стават меки
Италианските - колкото и да вариш, си остават леко твърди

Така че, прецени какъв ти е вкуса. Аз лично купувам от гръцките или италианските, а за беба купувам български кус-кус, че става почти на каша и не се налага да ги пасирам.

# 6
  • Мнения: 3 219
САмо на   Divellа  (не сьм много сигурна дали точно така се пишеше)
 Всичките продукти на тази фирма -и макароните и корите за лазаня и фетучините-всичко им е супер,а и мисля че имат всичката номерация на спагетите.Ние ги купуваме от Метро.Мисля че са италиански Peace

Последна редакция: ср, 22 фев 2006, 22:26 от kremena

# 7
  • София
  • Мнения: 3 537
Само на  Stella купувам.

# 8
  • Paris
  • Мнения: 1 710
Много благодаря за препоръките. Ние като че ли ги предпочитаме по-мекички.

# 9
  • в шоки-land
  • Мнения: 3 760
купуваме само Барила N 5  newsm10...след точно 23 мин. варене на 240 градуса гаz с 1 с. лъжица сол стават прекрасни....

# 10
  • Пловдив
  • Мнения: 130
Да не забравяме, че по  оригинална рецепта ( италианска ) спагетите трябва да се варят до лека хрупкавост!!!Повярвайте ми-от години правя спагети и нямам нито един кариес Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Шегувка-исках да кажа-нямам нито едно оплакване Party

# 11
  • Мнения: 3 219
Да не забравяме, че оригиналните спагети трябва да се варят до лека хрупкавост!!!Повярвайте ми-от години правя спагети и нямам нито един кариес Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Шегувка-исках да кажа-нямам нито едно оплакване Party

Абсолютно вярно.Само в Бг се ядат такива разварени,мекички,кашкави(ама много са ми вкуснички сьс сиренце,масло и захар).За това бьлгарските и грьцките спгети стават такива,а италианските се варят максимум 8 минутки.

# 12
  • Мнения: 527
 Mr. GreenНе зная от коя част на Бургас си,но Златен клас ги има на Аско в к-с "Изгрев".

# 13
  • все тук
  • Мнения: 1 616
Никога не купувам български. Освен че стават на каша, домочадието се оплаква от тежест в корема, след като ги е консумирало. Купувам тестени изделия /макарони, кус-кус, спагети, кори за лазаня/ на "Стела и "Мелиса. "Барила" също не са лоши.

# 14
  • гр.Варна
  • Мнения: 678
Аз купувам само Малиса 10 ,но да кажа една моя тайна във водата слагам пикантина.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт