Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 34 отговора

Paris

Мнения: 1 712
Преди купувах само на Златен клас, но  сега не ги виждам никъде. Препоръчайте нещо изпробвано и добро.
Цитирай

София

Мнения: 3 058
Купувам от италианските - ама не се сещам фирмата.. егати! с червена лента долу! но винаги взимам 10 номер, другите са ми много тънки или много дебели!!!

леле, каква съм шматка... срааааааааам! дано не забравя да погледна специално!
Цитирай

София

Мнения: 79
Stella, Melissa - ако не се лъжа и двата вида са гръцки  Smile
Цитирай


Мнения: 901
Барила   newsm10
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 1 864
Аз купувам Stella i Misko.
Цитирай

Някъде там...

Мнения: 5 720
От лични наблюдения:
Българските - стават на каша
Гръцките - разваряват се добре и стават меки
Италианските - колкото и да вариш, си остават леко твърди

Така че, прецени какъв ти е вкуса. Аз лично купувам от гръцките или италианските, а за беба купувам български кус-кус, че става почти на каша и не се налага да ги пасирам.
Цитирай


Мнения: 3 219
САмо на   Divellа  (не сьм много сигурна дали точно така се пишеше)
 Всичките продукти на тази фирма -и макароните и корите за лазаня и фетучините-всичко им е супер,а и мисля че имат всичката номерация на спагетите.Ние ги купуваме от Метро.Мисля че са италиански Peace
« Последна редакция: ср, 22 фев 2006, 22:26 от kremena »
Цитирай

София

Мнения: 3 537
Само на  Stella купувам.
Цитирай

Paris

Мнения: 1 712
Много благодаря за препоръките. Ние като че ли ги предпочитаме по-мекички.
Цитирай

в шоки-land

Мнения: 3 760
купуваме само Барила N 5  newsm10...след точно 23 мин. варене на 240 градуса гаz с 1 с. лъжица сол стават прекрасни....
Цитирай

Пловдив

Мнения: 130
Да не забравяме, че по  оригинална рецепта ( италианска ) спагетите трябва да се варят до лека хрупкавост!!!Повярвайте ми-от години правя спагети и нямам нито един кариес 35 35 35 35 35 35 35 Шегувка-исках да кажа-нямам нито едно оплакване Party
Цитирай


Мнения: 3 219
Да не забравяме, че оригиналните спагети трябва да се варят до лека хрупкавост!!!Повярвайте ми-от години правя спагети и нямам нито един кариес 35 35 35 35 35 35 35 Шегувка-исках да кажа-нямам нито едно оплакване Party

Абсолютно вярно.Само в Бг се ядат такива разварени,мекички,кашкави(ама много са ми вкуснички сьс сиренце,масло и захар).За това бьлгарските и грьцките спгети стават такива,а италианските се варят максимум 8 минутки.
Цитирай


Мнения: 527
 Mr. GreenНе зная от коя част на Бургас си,но Златен клас ги има на Аско в к-с "Изгрев".
Цитирай

все тук

Мнения: 1 599
Никога не купувам български. Освен че стават на каша, домочадието се оплаква от тежест в корема, след като ги е консумирало. Купувам тестени изделия /макарони, кус-кус, спагети, кори за лазаня/ на "Стела и "Мелиса. "Барила" също не са лоши.
Цитирай

гр.Варна

Мнения: 678
Аз купувам само Малиса 10 ,но да кажа една моя тайна във водата слагам пикантина.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 34 отговора