Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

раковски

Мнения: 694
Понеже четох ,че мнозина се чудят как да приготвят патешки сърца ето една от любимите рецепти на семейството ми.

1 пакет патешки сърца
1 шише бира-стъклено
2 глави лук
черен пипер
сол
олио
подправка за скара или пиле

Патешките сърца се цепват така ,че да се отворят.В една купа се сипва малко олио на дъното,после лук,черен пипер,подправка за скара и отгоре се слагат сърца така ,че да се покрие дъното-поливат се с бира,после отново отгоре се слага олио,лук ,сол,черен пипер,подправка,сърца,бира и т.н.
Така сърцата престояват поне половин час.После се пекат на скара,но да не се стигне до препичането им-вярвайте наистина стават много добри.

В моето семейство се консумира предимно патешко месо,тъй като родителите ми отглеждат патици.

Ако случайно ви се намира патешки дроб става страхотен с бира и много лук.
Ето ви рецептата
700-800 грама патешки дроб
200 грама бира
сол
2 глави лук
Патешкия дроб се нарязва на големи хапки-големи ,защото при готвене много се топи.Лукът се режи на полумесеци.Дробът се слага в дълбок съд,заедно с бирата да се пържи,като не се добавя олио,тъй като патешкия дроб пуска много мазнина.Добавя се веднага лукът  и солта.Пържи се докато дробът стане крехък-внимание-не се пържи много-дори французите го предпочитат алангле.
Цитирай

София

Мнения: 2 636
Чудно звучи, дайте инфо за изпитана марка патешки субпродукти, моля!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.