Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 24 фев. 2006, 10:04 ч.
  • Преглеждания  2 990  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 575
Загрейте в тигана 2 с.л.олио.Запържете 2 нарязани на кубчета тиквички.Извадете ги,а в тигана запържете 500гр. кайма.След като е готова каймата върнете тиквичките и подправете със сол и черен пипер.Направетв нв много гъст сос Бешамел от 2/3 пакетче масло,3-4 с.л. брашно,1/2л. мляко и 1/2л. пилешки или зеленчуков бульон.Щом кипне го отстранете от огъня и подправете по желание с копър и чесън.
Сварете корите за лазанята 10 мин в подсолена вода.
Застелете тавичка (20х30) с 1/3 от корите.Покрийте ги с половината месо и 1/3 от соса.Наредеде2 ред кори и ги покриите с остатъка от месото и отново сос.Третият ред кори покриите с остатъка от соса и поръсете с настърган кашкавал и печете в загрята фурна около 20 мин,до златисто.
Да Ви е вкусно!

Реклама
# 1
  • Севлиево
  • Мнения: 1 650
Непременно ще пробвам тази рецепта, още повече, че едва сега Embarassed откриваме колко е вкусна лазанята.
Мерси за рецептата  bouquet

# 2
  • гр.Варна
  • Мнения: 678
И на мен ми допада повече с бял сос,но мъж ми я обича с червен.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт