Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 27 фев. 2006, 15:34 ч.

Бисквитена торта с крем от препечен хляб

  • 3 538
  • 3
  •   1
Отговори
  • Пловдив
  • Мнения: 666
До "Весела 77"
Какъв е този крем бе Веси? Пусни ни рецептата и ние да го пробваме......моля те

# 1
  • ново
  • Мнения: 1 531
Извинявай, чак сега видях темата Grinning

Крема се приготвя така:
Препичат се в тостера филийките на 1/2 хляб, след като истине, се накисва във вода. Като се отмекне хляба, се изтисква хубаво и се слага в дълбока купа. Прибавя се 1 маргарин (аз слагам по-малко, около 3/4), 1 ч.ч пудра захар, малко смлени орехи на око, ванилия. Разбива се с миксер, докато стане гладък крем.
Ами в общи линии е това, ако имаш още въпроси - питай  bouquet

# 2
  • Пловдив
  • Мнения: 666
Мерси Веси,
Доста хора те питаха за този крем в 1 друга тема:"Какво готвихте вчера..." май-беше, но ти така и не се показа пак. Та за това пуснах темата отделно. Мога ли да заместя маргарина с масло???/Преди 2 години бях при д-р Емилова и тя ми каза да не ям повече маргарин, защото е силно канцерогенен заради Е330/
Та за това те питам.....

# 3
  • ново
  • Мнения: 1 531
Едва ли ще е проблем да го заместиш, само че предварително трябва да оставиш маслото да се отмекне, за да може да се разбие гладко  chef

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт