Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

в Tara

Мнения: 3 291
момичета ,кажете как да направя това чудо? Embarassed много го харесвам,ама все не ми става...,има ли тайна да не се разпръсква каймата и да не е много мазен?
Цитирай
Здравей! Виждам, че никой не ти е писал още за този шницел. Затова аз ще ти дам една много проста и леста рецепта. Имам я от една приятелка в БГ и я правя като нямам време. Може би не е тази рецепта, която търсиш, но... Wink

250 гр. кайма
1 яйце
1 каф. лъжичка сода за хляб в яйцето
1 ч.чаша брашно
1 ч.чаша вода
чубрица
черен пипер
червен пипер
сол
магданоз


Всичко се обарква  в купа, взема се с лъжица, сипва се и се пържи в гореща мазнина.

Това е от мен! И да кажеш как е станало Very Happy
Цитирай

Varna

Мнения: 304
Цитат на: jara
момичета ,кажете как да направя това чудо? Embarassed много го харесвам,ама все не ми става...,има ли тайна да не се разпръсква каймата и да не е много мазен?


Трябва хубаво да го панираш в следната последователност: брашно-яйца-галета.После слагаш в хладилника да стегне и преди за го пържиш, пак топиш в яйце. Мазнината трябва да е силно загрята. Също така, за да не се пръска каймата, лукът трябва да е настърган, а не нарязан.
Цитирай


Мнения: 3 032
http://www.bg-mamma.com/viewtopic.php?t=2065
Цитирай

в Tara

Мнения: 3 291
много ви благодаря Laughing  Laughing

записвам всички рецепти за следващия път! Very Happy
Цитирай

Варна

Мнения: 310
Настъргания лук нагарча така , че аз не ти го препоъчвам по добре отдели малко повечко време, но го нарежи на ситничко и второ пържи се в средно загрята мазнина за да не остане суров от вътре.  Меси каймата по дълго време за да не ти се разпада  food002
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.