Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 19 окт. 2004, 13:01 ч.

Шницел

  • 9 007
  • 5
  •   1
Отговори
  • в Tara
  • Мнения: 3 291
момичета ,кажете как да направя това чудо? Embarassed много го харесвам,ама все не ми става...,има ли тайна да не се разпръсква каймата и да не е много мазен?

# 1
Здравей! Виждам, че никой не ти е писал още за този шницел. Затова аз ще ти дам една много проста и леста рецепта. Имам я от една приятелка в БГ и я правя като нямам време. Може би не е тази рецепта, която търсиш, но... Wink

250 гр. кайма
1 яйце
1 каф. лъжичка сода за хляб в яйцето
1 ч.чаша брашно
1 ч.чаша вода
чубрица
черен пипер
червен пипер
сол
магданоз


Всичко се обарква  в купа, взема се с лъжица, сипва се и се пържи в гореща мазнина.

Това е от мен! И да кажеш как е станало Grinning

# 2
  • Varna
  • Мнения: 304
Цитат на: jara
момичета ,кажете как да направя това чудо? Embarassed много го харесвам,ама все не ми става...,има ли тайна да не се разпръсква каймата и да не е много мазен?


Трябва хубаво да го панираш в следната последователност: брашно-яйца-галета.После слагаш в хладилника да стегне и преди за го пържиш, пак топиш в яйце. Мазнината трябва да е силно загрята. Също така, за да не се пръска каймата, лукът трябва да е настърган, а не нарязан.

# 3
# 4
  • в Tara
  • Мнения: 3 291
много ви благодаря Laughing  Laughing

записвам всички рецепти за следващия път! Grinning

# 5
  • Варна
  • Мнения: 310
Настъргания лук нагарча така , че аз не ти го препоъчвам по добре отдели малко повечко време, но го нарежи на ситничко и второ пържи се в средно загрята мазнина за да не остане суров от вътре.  Меси каймата по дълго време за да не ти се разпада  food002

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт