Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Хасково

Мнения: 816
Момичета дайте съвет как се прави панировка за хапки сирене , кашкавал, пиле.
Благодаря Ви предварително! Very Happy
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 1 864
Най-добре става с паста Патафри.
Ето ти линк: http://www.bg-mamma.com/viewtopic.php?t=4840
Цитирай

Бу-у-урга-а-ас

Мнения: 2 596
Аз приготвям панирани рибени хапки ето така:
500 гр филе от бяла суха риба - треска, акула или хек нарязана на ленти 3 -4 см предварително осолени, овъргалям  в брашно. После ги потапям в купа с палачинкова смес, но малко по- гъста - и тя посолена и слъжицата ги спускам в нагорещеното олио в тигана. Олиото трябва да ги покрива на половина поне. После обръщам от другата страна.
Цитирай


Мнения: 211
Панировка се прави така:
1 жълтък се разбива със 100г. бира и брашно, докато се получи много гъста каша (миксера да остава следа). Отделно се разбива белтъка и се смесва с бирената смес. Не се бърка много.
Трябва да се пържи в гореща мазнина.
Цитирай

Stara Zagora

Мнения: 871
Купи си готова панировка, има специално за такива хапки, и не е никак скъпа, много е удачна.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.