Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 28 фев. 2006, 09:47 ч.

Бъбречета

  • 2 042
  • 1
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 7 122
Здравейте момичета Grinning Моля за помощ. Вчера малко прибързано /по настояване на половинката/ купих свински бъбречета. В момента се размразяват, а след работа ще трябва да ги приготвя по някакъв начин. До сега такова нещо не съм взимала. Моля, дайте идея Grinning

Последна редакция: вт, 28 фев 2006, 10:09 от Лекси

# 1
  • на 5 етаж в ляво
  • Мнения: 1 392
Обожавам бъбреци!!!!!!!!!!Ако никога не си яла може и да не ти харесат,понеже вкуса им е странен по обясними причини Laughing
и така по темата:
Първо,аз ги нарязвам на парчета както за пържене/колкото половин кибритена кутия,може и по големи,но в никакъв случай по малки понеже стават сухи като се изпържат/
Второ:накисвам поне за 1 час в смес от вода и оцет,като водата е колкото да се покрият и 2 пръста върху тях,а оцета около 3-4с.л./тази процедура е за да се премахне миризмата на урина.От оцета побеляват/
Трето:Като са се изкиснали ги измивам от оцетената вода и ги осолявам
Четвърто:Пържа в олио с малко водичка.Първо да се посварят и после да се запържат/това колко ще пържиш зависи от това как обичате/
Само аз в нас ям бъбреци и много рядко си позволявам да правя,понече когато се пържат миризмата е .........сещаш се на какво мирише.И домочадието прави едни физиономии Heart Eyes
п.п.Малко преди да ги махнеш от котлона може да ги поръсиш с малко чубрица

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт