Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 998
Фондация „Хоризонти” с финансовата подкрепа на Институт „Отворено общество” провежда правно консултиране на хора с увреждания. Консултациите могат да се получават по няколко начина:
1. Лични срещи с консултантите в приемна в гр. София, ул. „Ангел Кънчев” 2, (сградата на КТ "Подкрепа"), ет. 4, ст. 9 в дните от понеделник до четвъртък между 16 и 18 ч и в петък от 13 до 16 ч.
2. По телефона: 02/ 962 55 25 - за информация и задаване на правни въпроси.
3. По телефона: 02/489 13 92 - за директни консултации, давани от правните ни консултанти в определените за консултиране дни и часове.
4. Чрез интернет- електронна поща - horizonti@dir.bg, skype - horizonti_consult
Консултациите са напълно безплатни за хора с увреждания. При необходимост ще могат да се завеждат дела и да се дават правни становища по въпроси, засягащи правата на хората с увреждания, както и (в случай на нужда) ще се търсят разрешения на конкретни проблеми и конфликти с институции и фирми.
На страницата на фондация „Хоризонти” - horizonti.bg ще се публикуват отговори на важни и актуални въпроси по социалното и трудовото право.

# 1
  • София, "Младост 3"
  • Мнения: 9 185
Благодаря за информацията!
А консултират ли майки на деца с проблеми?

# 2
  • Мнения: 998
Попаднах на информацията случайно и не съм запозната с подробности. Но тази част от текста " правни становища по въпроси, засягащи правата на хората с увреждания" ме навежда на мисълта, че всичко свързано и с децата може да бъде коментирано. Програмата продължава през цялата календарна година - до м.ноември 2006.
Дано да ви е от полза! Simple Smile

# 3
  • Мнения: 997
Писах им вчера. Очаквам отговор след празниците. Ще видим.

# 4
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
  • Мнения: 3 607
Ели отговориха ли ти?

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт