«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

 улинари€
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 162 отговора

—офи€

ћнени€: 1 067
ћами, купихме си гофретник и пробвахме рецептата, ко€то се продава с уреда, ама гофретите станаха отвратни и не б€ха хрупкави.ћол€ кажете ми рецепта за сладки и солени гофрети , но да стават хрупкави.
Ѕлагодар€!
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 741
«нам, че има доста рецепри за гофрети, но тази е професионална и € взех с много зор. Ќаистина станаха като вафли, а не като недопечени палачинки.

«а една доза :

4 €йца
100гр. захар
1с.л. разтопен маграрин (подчертах го защото е много важно)
1 прахче ванили€
1 литър пр€сно мл€ко
1 щипка сол
брашно - на око (ориентировъчно - около 5-6 чаени чаши), като брашното го прес€вам.


“естото тр€бва да се разлива свободно по пресата!
√арнира се със сладко или комфитюр
ѕечете в гофретника докато хванат лека каф€ва коричка.
« ѕоследна редакци€: вт, 15 авг 2006, 16:55 от kopche »
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 067
«нам, че има доста рецепри за гофрети, но тази е професионална и € взех с много зор. Ќаистина станаха като вафли, а не като недопечени палачинки.

«а една доза :

4 €йца
100гр. захар
1с.л. разтопен маграрин (подчертах го защото е много важно)
1 прахче ванили€
1л. пр€сно мл€ко
1 щипка сол
брашно - на око (ориентировъчно - около 5-6 чаени чаши), като брашното го прес€вам.


“естото тр€бва да се разлива свободно по пресата!
√арнира се със сладко или комфитюр
ѕечете в гофретника докато хванат лека каф€ва коричка.
Ѕлагодар€ ти, ще го пробвам, ¬ъпросът ми е само колко горе-долу да сип€ в гофретника?
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 741
—лагаш колкото да се изпълни формичката, но ако сложиш прекалено много рискуваш да станат много дебели и да не се изпекът добре.
’айде после да кажеш дали са станали Hug
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 067
Ѕлагодар€ ти!ўе ги изпробвам, с гол€м мерак € купих тази машинка, а пък снощи б€ха доста гадни гофретите , дано сега успе€!
÷итирай

—офи€

ћнени€: 472
момичета с тази доза колко гофрети ще станат ?
не е ли малко множко тестото !
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 741
момичета с тази доза колко гофрети ще станат ?
не е ли малко множко тестото !

ƒа наистина стават повече, но то това е за 1 доза. ¬инаги може да направите половин Peace
÷итирай


ћнени€: 169
»скам и аз да попитам нещо:може ли да ги направ€ тези гофрети, но не във гофретник, ами в обикновен тиган или нещо подобно?
÷итирай

ѕод гъбата

ћнени€: 748
ј ще кажеш ли каква марка ти е гофретника и как се избира? ¬ смисъл има ли различни ватове и покрити€? newsm78 »скам да си куп€ такова но н€мам си иде€ какво да гледам
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 338
» аз ще € пробвам тази рецепта, но може ли маргарина да се замени с масло?
јз също направих два пъти гофрети по рецептите, които б€ха в гофретника и се разочаровах много и сега събира прах този ми уред.
÷итирай
ћами, купихме си гофретник и пробвахме рецептата, ко€то се продава с уреда, ама гофретите станаха отвратни и не б€ха хрупкави.ћол€ кажете ми рецепта за сладки и солени гофрети , но да стават хрупкави.
Ѕлагодар€!

напиши и тази от гофретника, да й хвърлим едно око и да видим, ако по-опитните мами коригират нещо.
÷итирай
«нам, че има доста рецепри за гофрети, но тази е професионална и € взех с много зор. Ќаистина станаха като вафли, а не като недопечени палачинки.

«а една доза :

4 €йца
100гр. захар
1с.л. разтопен маграрин (подчертах го защото е много важно)
1 прахче ванили€
1л. пр€сно мл€ко
1 щипка сол
брашно - на око (ориентировъчно - около 5-6 чаени чаши), като брашното го прес€вам.


“естото тр€бва да се разлива свободно по пресата!
√арнира се със сладко или комфитюр
ѕечете в гофретника докато хванат лека каф€ва коричка.

извин€вай, но с 5-6 чаени чаши не става ли по-гъсто от кексово тесто? аз досега не съм правила гофрети, но за палачинки на литър пр€сно мл€ко слагам една пълна чаша брашно.
÷итирай

Pierrefonds, CA

ћнени€: 721
јз ги прав€ така, стават по-бързо , пък и не изисква мн. продукти.

Ѕелгийски гофрети
===============
2 €йца
450 мл пр€сно мл€ко
1 с.л. захар
1 бакпулвер
2 ч.ч. (едната ч. е 250 мл) брашно
125 мл разстопено масло

“ова е рецептата, ко€то върви с мо€ гофретник. Ѕелгийски се вод€т. —лед изпичането ги мажа със сладко от €годи, каисии и друго. ¬ къщи много се харесват  Very Happy
÷итирай

раковски

ћнени€: 694
јз незнам моето какво е -палачинки ли гофрети ли-прав€ ги в такъв уред-гофретник,стават хрупкави,но като изстинат стават меки.Ќо моето семейство е лудо по т€х,а и една тайна-никога не можеш да объркаш нещо и да не станта.

1ч.ч пр€сно мл€ко
1 ч.чвода
2 €йца
2ч.ч брашно
1 щипка сол

ѕр€сното мл€ко тр€бва да е топло. ъм него се добав€ водата и 2 жълтъка и солта.Ѕрашното се прес€ва и се добав€ и то към тази смес.ќтделно се разбиват белтъците.ѕрибав€тсе на п€на към другата смес.ћажа гофретника с масло съмо първи€ път.ѕо същи€ начин прав€ палачинки в тиган Wink
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 741
MAMA Bubu става каквото тр€бва да е - никои не е казал, че тр€бва да е много течно.
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 162 отговора