«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

 улинари€
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
30-44 от 174 отговора


ћнени€: 793
Ќе пробвайте да правите гофретите в сандвичмейкър  Naughty
ѕълен провал, искам гофретник  Crossing Arms  ато си вземем пак ще пробвам  Mr. Green
÷итирай

—офи€

ћнени€: 3 549
„арминг, може ли с разтопено масло вместо маргарин?
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 766
—тейси не съм пробвала, н€мам иде€. —амо знам, че ако не разтоп€ маргарина стават меки като палачинки, а не хрупкави.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 076
Тъкмо се нагласих да кажа, че със сандвич-мейкъра гофрети не стават, и аз съм опитвала, нищо не стана.
А млякото наистина е литър , и аз плясата му с пляса, го прочетох като лъжица и мъжа ми доста ми се посмя, с толкова брашно и 1 лъжица мляко какво очаквам да стане, ама схванах Smile
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 766
’ихи мойто л. €вно заблуждава всички. ћерси на копче за съдействието, вече всичко е оправено.
ѕри€тен апетит.
÷итирай

Sofia

ћнени€: 94
јз имам гофретник на “—ћ много съм доволна.
÷итирай

USA

ћнени€: 7 091
„арминг, може ли с разтопено масло вместо маргарин?

јз ги прав€ с разтопено масло. –ецептата ми даде възрастната ни комшийка американка и беше права жената, че тези които са с мл€ко стават по-тъмни на цв€т и после омекват за разлика  от тези, които са с вода. Ќие ги харесваме по-хрупкави затова прав€ тази рецепта.
 
250 грама масло ( разтопено)
6 €йца ( може и с 5)
300 гр. вода
500 гр брашно
50 гр захар
1 лъжичка канела
1 ванили€

ѕри тази рецепта гофретника не се маже с масло предварително!
÷итирай

—офи€

ћнени€: 3 549
јз имам гофретник на “—ћ много съм доволна.
 аква е цената?
÷итирай


ћнени€: 311
Tandoori, с продуктите за твоите гофрети, колко бройки се получават? » ние вкъщи ги обичаме хрупкави, но си мисл€ да опитам с половин доза. Ќе знам обаче дали на малката и гол€мата лам€ ще им стигне количеството  newsm78
÷итирай

USA

ћнени€: 7 091
Tandoori, с продуктите за твоите гофрети, колко бройки се получават? » ние вкъщи ги обичаме хрупкави, но си мисл€ да опитам с половин доза. Ќе знам обаче дали на малката и гол€мата лам€ ще им стигне количеството  newsm78
ƒа си призна€ не съм ги броила, аз имам квадратен гофретник ( с по 4 гофрети), мисл€ че може би около 16 гофрети тр€бва да стават, но моите са малки като фили€ от нар€зан хл€б. јми да ти кажа преди правех по 2 дози за нас тримата Smile . јко искаш пробвай да направиш половин, а пък ако не ви стигне поне ще знаеш. ћо€ малки€ е като лам€ на гофретите  35 јз ги прав€ с келнов сироп, с мед, с щоколад и плодове, със сметана, сладолед, карамел, €дки, въобще каквото ти дойде на ум.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 3 549
’аресвам такива рецепти с точни количества. »зискването за брашно "до получаване на средна гъстота" винаги ме е тревожело. ќбикновено не го улучвам.
÷итирай


ћнени€: 311
Tandoori, в събота сутринта сме с твоите гофрети  Hug —тискай палци да не ми из€дат и ушите. ќтдавна търс€ рецепта за гофрети, които Ќј»—“»Ќј да стават хрупкави и мисл€, че този път имам късмет   Love
÷итирай

USA

ћнени€: 7 091
Tandoori, в събота сутринта сме с твоите гофрети  Hug —тискай палци да не ми из€дат и ушите. ќтдавна търс€ рецепта за гофрети, които Ќј»—“»Ќј да стават хрупкави и мисл€, че този път имам късмет   Love

 ƒано да ви харесат  Peace bouquet
÷итирай

—офи€

ћнени€: 3 549
ѕравих гофретите на “андоори. Ќаправих ги в сандвичмейкър, който при нас е със смен€щи се платки, та едни от т€х са за гофрети. »мат вътре едни издатини, които придават на плънката гофретен вид. —танаха хрупкави отвън, но твърде дебели и не се опекоха добре отвътре.
¬ие, които правите гофрети в истински гофретници, каква дебелина докарвате? “ова ли е причината да не се опекат хубаво? ѕри мен се получиха не 14, а 9 бр. доста дебели. ѕеченето им отне към 2 часа.
÷итирай

USA

ћнени€: 7 091
ѕравих гофретите на “андоори. Ќаправих ги в сандвичмейкър, който при нас е със смен€щи се платки, та едни от т€х са за гофрети. »мат вътре едни издатини, които придават на плънката гофретен вид. —танаха хрупкави отвън, но твърде дебели и не се опекоха добре отвътре.
¬ие, които правите гофрети в истински гофретници, каква дебелина докарвате? “ова ли е причината да не се опекат хубаво? ѕри мен се получиха не 14, а 9 бр. доста дебели. ѕеченето им отне към 2 часа.

—трува ми се, че проблема ти е в гофретника. ћного тесто си сложила или просто е доста дълбок.  newsm78 ќпределено сместа е за повече от 10 гофрети. ћоите стават ( за външни€ ръб говор€) около 1.5 см, максимум 2см. √офретинка ми е такъв:


ќсвен това това печене 2 часа за 9 гофрети ми се вижда адски много, не знам. ѕробвай да сложиш по-малко тесто, но да ти кажа имам чувството, че нещо гофретника ти не ги пече като хората. Ќа мен никога не са ми били недопечени.
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
30-44 от 174 отговора