Моля за съвет - бременна съм и бебето се очаква в края на Април. Първоначално ще има доста грижи и съм се шашнала малко, а на всичкото отгоре през месец Юни има световно по футбол. Как да накарам таткото да помага повече и по-малко да гледа мачове?
О имаш проблем като моя! Предупредена съм от сега за световното, че ще се гледат мачове. Лошото е , че не се гледат в къщи и аз не винаги мого да оставя детето на баба му. Неам нерви да се боря и с мачове Ако някой знае рецепта протев мачове да казва бързо!
Аууу, сложен въпрос, ако намериш отговор пиши ми . Сега на сериозно - не го мисли от сега как ще бъде. Имай предвид, че през юни бебчето ти ще бъде на 2 месеца, а това е време в което през по-голямата част от времето спи и не изисква кой знае какви забавления. Спи и ти заедно с него, за да събираш сили, а с таткото съм сигурна, че ще намерите начин да се разберете. Незнам по кое време на деня ще се дават мачовете, но например можеш да го помолиш, на не толкова интересните мачове да те замести в гледането на бебчето, за да излизеш ти на кафе или просто да обиколиш магазините, а ако са вечерно време - да погледаш на спокойствие някой филм или да си вземеш вана. Сигурна съм, че ще постигнете споразумение по въпроса, пък и какво му пречи да си гледа мача, а бебето да спи на гърдите му
Проблема при мен е обратен - аз обичам да гледам мачове, мъжът ми ги ненавижда, но тогава се пада да раждам и не знам как точно ще стане. Имам една идея, но не знам колко е добра - аз ще гледам мач, а таткото - бебето!
Най-добре отсега го предупреди, че няма да търпиш такива безобразия Някой и друг мач да, но цялото световно... Аз нямам такъв проблем-съпругът ми не е чак много запален, а и да гледа интересен мач-бебето му е по интересно.
Аз пък с нетърпение го чакам. Бебчо тъкмо ще се е родила. И без това тази година няма да ходим на почивка, та с мъжът ми решихме по време на световното да си вземе отпуската, че да гледаме тримата заедно мачовете
И аз много си падам по футбола, но ще видим как ще го съгласувам с бебка, живот и здраве А иначе според мен е хубаво да уговориш някоя баба да ти помага тогава. Така и ти ще си доволна, и таткото също.
И освен това, може да имате колики и всички така или иначе да седите будни - така поне ще викнете комшиите /примерно/ на по чашка и ще си менкате бебето от ръка на ръка, да не ви окапят ръцете
Проблема при мен е обратен - аз обичам да гледам мачове, мъжът ми ги ненавижда, но тогава се пада да раждам и не знам как точно ще стане. Имам една идея, но не знам колко е добра - аз ще гледам мач, а таткото - бебето!
и аз съм като Буболинка, ама при нас и таткото обича да гледа мачове, май ще гледаме тримата.
Eee, че какво се оплакваш, световното по футбол си е хубавинка! Аз пък отсега се чудя как да накарам мъжа ми да се прибира по-рано от работа, та да си гледам мачовете на спокойствие Макар че едва ли ще ми пречи някой, щот бебата като види мач по телевизията, оставя всички други дейности и зяпва като хипнотизирана в телевизора
Не го мисли чак от сега като му дойде времето,всичко ще си дойде на мястото,а пък кой знае,може бебето да се окаже много по интересно на тати от колкото мачовете Аз съм си решила проблека,като ще с еизнеса в провинцията при майка ми.Ако има къде да отидеш,събирай циганииката и се махни.Тъкмо няма да се ядосваш ако таткото гледа мачовете,тъкмо бебчо ще е на чист въздух,а и ти ще си починеш
А,световно....ами Шампионска лига на всеки 2 седмици във вторник и сряда,ами Уефа,ами като почнат от петък до неделя разните му английски,италиански,испански първенства,че и нашето българското....тази година няма да има почивка от мачовете,чак другото лято
Последна редакция: ср, 01 мар 2006, 19:02 от цветеслава
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.