Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 3 март 2006, 17:26 ч.
  • Преглеждания  1 144  Мнения  16  Онлайн  1
Отговори
  • UK, Harlow/София
  • Мнения: 7 671
Искам да попитам за технологята за приготвяне на лозови сърми.Вече два пъти ги правя и все едно ядем туку-що откъсната трева от градината.Купувам ги в буркан, стерилизирани.Измивам ги с вода, пълня ги и ги варя.Добре де, два часа малко ли са им за да останат пак сурови SadАз агне ще сваря за това време.Нямам тенджера под налягане, проготвям ги в обикновенна.Ще ви помоля да ми обясните дали според вас бъркам нещо Confused

Реклама
# 1
  • Видин
  • Мнения: 2 657
Аз ги правя по същият на4ин и стават перфектни GrinningНе съм заси4ала колко време ги варя,но си мисля 4е е горе долу колкото теб,а може и пове4е да е newsm78

# 2
  • Balchik
  • Мнения: 1 732
)Предполагам,че листата ти са стари .Можеш да ги попариш малко преди да ги оформиш сърмичките(щото предполагам,че не си си взела само един буркан,за да ги израсходиш бързо ги попари малко и така ще станат,няма начин Peace).

# 3
  • София
  • Мнения: 3 537
Зависи от самите листа,ако са стари листата колкото и да ги вариш няма да стане .Според мен пробвай от друга фирма листа,дано попаднеш на хубави. Wink

# 4
  • UK, Harlow/София
  • Мнения: 7 671
Двата пъти ги купувам умишленно от различни места-от турски магазин(в буркан) и от местен(вакуумирани), все стари ли да са ThinkingТук английските зелен фасул и зеле нямат сваряване, сега остава и лозовите листа да са така и ще го закъсаме Thinking

# 5
  • в Австрийско...
  • Мнения: 1 951
И аz тук си купувам от турски магаzини и няма спасение, на която и фирма да вzема винаги са така. Ще пробвам и аz да ги попарвам както са препоръчали момичетата, дано има ефект  Praynig

# 6
  • UK, Harlow/София
  • Мнения: 7 671
tonnny_bg , би ли ми казала как точно се попарват и колко време да тоят попарени!

# 7
  • Видин
  • Мнения: 2 657
Биляна,слагаш в някакъв съд топла вода и киснеш листата/вси4ките/няколко минутки Wink

# 8
  • Balchik
  • Мнения: 1 732
Завира водата ,може малко сол да сложиш и се топват листата за няколко минути и ги вадиш,така всичките ги слагаш заедно и след 1-2 мин ги вадиш. Peace

# 9
  • UK, Harlow/София
  • Мнения: 7 671
Благодаря ви, момичета!Ще пробвам да ги попаря, дано стават след това за ядене!

# 10
  • Кипър
  • Мнения: 93
Миличка пробвайги запечени а не варени много по вкусни стават.

# 11
  • Руей
  • Мнения: 1 017
Като ги попарваш сложи малко лимонов сок или оцет.

# 12
  • Варна
  • Мнения: 1 008
Миличка пробвайги запечени а не варени много по вкусни стават.
И аз само така ги правя и са мммммм... Simple Smile

# 13
  • UK, Harlow/София
  • Мнения: 7 671
Връщам темата, защото пак имам въпроси ConfusedДнес се реших да опитам пак да ги направя.Каква е технологията на запечените лозови сърми, които ме съветеате да направя?Много ще съм благодарна, ако някой ми помогне!

# 14
  • Мнения: 5 808
Връщам темата, защото пак имам въпроси ConfusedДнес се реших да опитам пак да ги направя.Каква е технологията на запечените лозови сърми, които ме съветеате да направя?Много ще съм благодарна, ако някой ми помогне!
Вместо в тенджера, ги нареждаш в тава и печеш.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт