http://www.amazon.co.uk/s/=nb_sb_ss_c_0_4?url=search-alias%3Dkit … =lodg%2Caps%2C264
и скара не знам на коя фирма но ми е повече от 20 г.
Вкусно е ,не залепва , но ми е тежко за почистване(сапун и вода) и намирам за неудобство че не бива да се поставя в съдомиялня. Освен това ако има храна в тигана не мога да го вдигна с ена ръка и с другата да сипвам ,защото е много тежък. До някъде е проблем че не бива да се готвят кисели съставки(доматени сосове и вино).
Предпочитам стоманените съдове.
Това го чувам за първи път. Какво е обяснението ? Аз приготвям доста сосове с домати в такъв тиган. Ето го и моят: http://www.ikea.bg/cooking/Cookware/Frying-pans-and-woks/Frying-pans/46692/47823
Изключително съм доволна. Прави разкошни палачинки без мазнина и наистина не залепват !