Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 6 март 2006, 12:13 ч.
  • Преглеждания  1 325  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • Хага
  • Мнения: 82
Здравейте момичета Grinning
Купих си 1 кг типово брашно и искам да експериментирам с него.Дайте ми някаква идея за хляб от типово брашно!
Благодаря предварително!  bouquet

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 1 909
Няма съществена разлика между хляб с бяло, добруджа или типово брашно. Само дето хляба се надува по-малко и е по-тъмен на цвят.

# 2
  • Мнения: 901
Да добавя към написаното от Рая .. малко повече течност поема  Simple Smile

# 3
  • София
  • Мнения: 2 639
Аз използвам типовото брашно и за тесто за пица и в някой сладкиши - абсолютно заменя бялото, единствената разлика е цветът.

# 4
  • София
  • Мнения: 1 909
Да ти кажа - ако не си признаеш, какво е брашното, почти никой няма да се сети, че е типово. Прави смело, сервирай и си трай да видиш ще има ли реакции или ...

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт