Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Пловдив
 • Мнения: 3 504
ЗДРАВЕЙТЕ ВСИЧКИ РОДИТЕЛИ, УЧАСТВАЩИ В ТОЗИ ФОРУМ !!! Hug
  bouquet Аз съм Даниела от Пловдив, майка на малката Гергана. Написала съм темите за "Аутизъм при малките деца" и "за диагнозата Генерализирано разстройство в развитието".  След като пуснах тези теми, както и преди това прочетох колко много майки /родители/ имат същите проблеми като моите и колко много неща можеш да научиш от тук и да се консултирам с вас.  От този форум вече имам 2 сериозни запознанства на живо с майки, прерастнали и в приятелство, помогнали ми в трудния път на нашите проблеми, превърнали се и в болка, за която се намира трудно лек.
Обичаме много нашите си деца и искаме да им помогнем! Hug
За това ви каня, отправям ви предложение - покана. Майки, родителите на такива деца с проблеми - аутизъм или генерализирано растройство в психологичното развитие, да се срещнем в Пловдив - за мястото и кога също се приемат предложения. Нека да се видим на живо, както ние така и децата, да си кажем проблемите и кой с какво може да помогне, посъветва.

Какви права имаме  newsm78- това също е важно. За тях никой доктор, медик или специалист, както и да го наречем не ти казва.

В трудния си и трънлив път постепенно разбрах на колко неща имаме право с такива деца.

Изгубихме време, през което можеше да се занимаваме с детето! А не да се лутаме от тук - там. #Crazy

За това след като четох днес отново темите във форума, се появи желание в мен да предложа СРЕЩА НА ЖИВО В ПЛОВДИВ - ЗА ПЛОВДИВЧАНИ И ОТ ОБЛАСТТА, КОЙТО ИМА ЖЕЛАНИЕ И ОТ ПО-ДАЛЕЧЕН КРАЙ ЩЕ БЪДЕ ДОБРЕ ДОШЪЛ!

 PraynigМОЛЯ ВИ, ХАЙДЕ ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ДА СЕ ВИДИМ, ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ И ПОМОГНЕМ ЕДНИ НА ДРУГИ!

ЧАКАМ ВИ В ПЛОВДИВ - КЪДЕТО И КОГАТО РЕШИТЕ, ПРЕДЛАГАЙТЕ, НО НЕКА НЕ Е В ДАЛЕЧНО БЪДЕЩЕ!!!;

МОЖЕ БИ ЗА 1-ВА ПРОЛЕТ Laughing ИЛИ НАЧАЛОТО НА АПРИЛ!!!

ЧАКАМ ВИ !!! : Joy  bowuu

ПОЗДРАВИ,   bouquet

ДАНИЕЛА Praynig

# 1
 • София, "Младост 3"
 • Мнения: 9 059
Дани, идеята ти е страхотна.
Имам и още една - да обсъдим с модераторките ни една тема от сорта "права на децата с увреждания и техните родители - имаше такава тема но тя отплува/, както и тема за "правни съвети"
успех и весела среща! много се радвам на такива дейни и борбени майчета - ама покани  и въобще майчетата на деца с проблеми от Пловдив - ще видиш, че и от тях има ккаво да се научи!

# 2
 • густо майна Филибето
 • Мнения: 6 977
Rosoneri , благодаря за предложението.
 Майките с деца с такъв проблем в Пловдив не сме много, не знам дали не сме само двете, които пишем тук. Форума е прекрасно място, където можем да споделим и обменим информация с хора от цялата стрна. Тук можем да споделяме опита си  да се научим на нещо от опита на другите. Информацията, която остава тук ще е полезна и за следващите(дай Боже да са все по-малко), които някой ден ще влязат тук да я потърсят. Аз попаднах в този форум търсейки информация за аутизъм и ДЦП,той беше съвсем нов тогава,само на месец, но това което научих тук не може да ми го поднесе никой лекар, или поне няма да има това търпение, а и желание. Лично аз трудно се организирам за таква мероприятия, а и не мога да остана повече от час. Засега май не ми е възможно, когато се затопли и можем да седнем някъде навън (защото задължтелно ще съм с някое от малките деца) - с удовлствие.

# 3
 • Мнения: 462
Момичета, аз също съм пловдивчанка, но от 5 години вече живея в София. Ето защо, когато стане дума за родния ми град нещо потрепва в мен. Искам само да ви пожелая успешна среща и да споделите после как е минала. И... къде мислите да се срещнете? Rosoneri, ако питаш мен, поеми до край инициативата и напиши примерен ден, час и място...така майките от района ще могат вече по-спокойно да си кажат устройва ли ги или не Simple Smile

# 4
 • Пловдив
 • Мнения: 3 504
Благодаря ти за мнението. Радвам се, че ти трепва за Пловдив. Градът е страхотен, аз го БОГОТВОРЯ.
Мислих да обява дата и час, но от друга страна реших да чуя предложения. Трябва да се постопли още малко, ще се съберем.
Желая ти успех в начинанията и се обаждай пак.

Поздрави, Даниела.

# 5
 • Пловдив
 • Мнения: 3 504
Приятни почивни дни, до понеделник  Simple Smile

Поздрави, Даниела.
Цитат

# 6
 • Пловдив
 • Мнения: 3 504
Приятни почивни дни, до понеделник  Simple Smile очаквам предложенията ви за среща.

Поздрави, Даниела.
Цитат

# 7
Здравей Даниела ! Не сам влизала отдавна вав форума и сега виждам предложението ти. Това е чудесно, но жалко,че съм от София. Обаче ние обичаме да пътуваме и лятото можем да се разходим до Пловдив и тогава можем да се видим! Градът много ми харесва,преди често идвах покрай intermed prima.
Поздрави!

# 8
 • Пловдив
 • Мнения: 3 504
Благодаря ти за мнението. Заповядай в ПЛовдив и се обади, непременно ще се срещнем. Сега Пловдив е още по-хубав, с обновена централна улица и т.н.
Поздрави, Даниела.  bouquet

# 9
 • Пловдив
 • Мнения: 3 504
Приамете ли като се стопли към април да се срещнем. Очаквам вашите предложения за ден, място и т.н. Очакваме и предложения от други градове, които искат да се разходят из Пловдив. Joy
Приятен уикенд

# 10
 • На една звезда
 • Мнения: 4 452
Здравей, Даниелка!
Идеята ти е страхотна! Поздравявам те! За Първа пролет няма да стане може би, защото не остана време. За такова мероприятие е нужно повече време. Моето предложение е такова - 1-ви април в 11ч. на Макдоналдс в центъра на града. Пада се събота и мисля, че всички ще сме свободни, а Макдоналда всички знаем къде е. Предлагайте още варианти, за да изберем най-подходящия.
Целувки на всички във форума!

# 11
 • София / Пловдив
 • Мнения: 8 067
  На топлото време пред МакДоналдс е много пълно с хора и ако не се познавате, ще ви е трудно да се видите. Няколко метра по - натам, примерно на фонтана пред Общината е доста по - удобно.

  Аз лично нямам такива проблеми с детето си, но с удоволствие бих дошла да се видя с Дани и останалите майки.
  Ще следя за срещата.

П.П. Дани, писах ти няколко пъти на лични, но кутията ти беше препълнена.

# 12
 • Пловдив
 • Мнения: 3 504
Радвам се да те видя, поне във форума. Щастлива съм, че си съгласна за среща. Нямам против да е на центъра в Макдонълдс. В срещата може да участва и логопедката Оля Георгиева от Софийски университет София. Тя работи с такива деца като нашите и специализира тясно в тази област.

Какво става с теб и Мими. Къде я водите, при какви специалисти. Аз за това искам да говорим с теб, защото вървим по един и същи път. Да не тъпчеш на места, където няма да ти помогнат, а и губиш време Tired.

Нека да се чуем. Проблем е, че и на работата вече така ни поограничиха телефоните Thinking, иначе не беше проблем да ти звънна на мобилния. За това в петък ти пуснах sms.

Ти кога ще идваш в Пловдив, ако идваш на разходка или до някой магазин - особено сега новия Кауфланд/наистина е по-евтино/, той е наблизо до нашия блок и ще може да се видим, по принцип ако идваш в Пловдив говоря.
Много ми се иска да се видим или поговорим по телефона. Искам да ти помогна като те предупредя или предпазя от ходене тук и там където надали ще ти помогнат. Ние записваме нашата Гери в специализираната градина в Пловдив. Там поне ще под ежедневни грижи на логопеди и психолози, от специалисти. Иначе и ние ходим тук там, при този и онзи, но уви няма ефект, няма кой дасе занимава сериозно - 2 пъти в седмицата или дори 3 пъти но за около 30-40 мин. не става, не са достатъчни.
ИСКАМ ДА ТИ ПОМОГНА,  bouquet ЗА ТОВА МОЛЯ ТЕ ХАЙДЕ ДА СЕ СВЪРЖЕМ.  Laughing

# 13
 • Пловдив
 • Мнения: 3 504
Здрасти bim-bam, много се радвам да те чуя. Не знам защо така се е получило с тази кутия. Явно трябва да я прегледам newsm78.
Нямам против. Приемам предложението. Няма да се познаваме, така е. Тепърва предстои и силно го желая.
На теб през кой уикенд ти е удобно- 1 -2 април, или следващи?
Аз съм навита, когато кажете.
 Joy  bouquet

# 14
 • Пловдив
 • Мнения: 3 504
Мили мами от Пловдив и областта Hug, та дори и от по-далече Laughing. Относно темата "Каня ви на среща..... в Пловдив". След получените предложения се обединяваме за сега около дата 1 АПРИЛ /събота/ 11 часа на Главната улица, пред общината, фонтана, копчетата, казано по пловдивски. А иначе срещата може да се проведе в МакДонълдс, на 2-рия етаж има и занимавки за деца...
Мисля, за този час, защото някои деца се хранят по обяд по рано.
На срещата ще участва логопед ОЛЯ ГЕОРГИЕВА от Софийския университет, тя се занивама с такива деца с проблеми от аутичния спектър и аутизъм, специализира тясно в тази насока. Има желание да присъства. Това може да ни е от полза. За това възползвайте се. Ще ми е много приятно да се срещнем и запознаем.
Очаквам вашите отговори.... bowuu #Crazy
Поздрави, Даниела  bouquet Пловдив.
Междудругото: Моята Герганка днес има РОЖДЕН ДЕН!!! Hug Laughing Става на 5 години Heart Eyes

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт