Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 6 март 2006, 15:04 ч.
  • Преглеждания  1 550  Мнения  9  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 11 289
Момичета, закъсах го яко...За първи път ми се случва подобно нещо и не знам какво да правя newsm78От 15-20 минути разбивам едни жълтъци с кристална захар и не ще пущината да се разтвоти и не ще smile3511Възможно ли е самата захар нещо да не е читава newsm78Другите продукти си седят и ме чакат, фурна включих да подгрявам, а захарта изглежда все едно не е разбивана изобщо ShockedБързо дайте предложения, че не ми се изхвърлят 7 жълтъка и 220 гр. захар Cry
А какво ще стане ако опека блата така както си е с кристалната захар ThinkingЩе се вдигне ли изобщо?

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 1 493
Опитай да разбиеш на парна баня !

# 2
  • Мнения: 3 452
Ще стане Simple Smile
Захарта ще се стопи. Нали самата смес заприлича на крем и се увеличи обема й? Тогава няма страшно Simple Smile

Псоледният пакет захар, който купих, между другото, беше с ужасно големи кристалчета вътре - сигурно и твоята е такава.
На мен онзи ден ми се пресече маслото, което бих с яйца за солен сладкиш, но след прибавянето на брашното нещата се нормализираха.

# 3
  • Мнения: 38
Има един трик за такива случаи - при жълтъците се слагат толкова супени лъжици гореща вода, колкото са и жълтъците, а при белтъците толкова лъжици студена вода при разбиването им  на сняг.

# 4
  • София
  • Мнения: 11 289
Ами, аз си вися тука пред компа и чакам...дано се стопи гадта мръсна #Cussing outИначе  - да, увеличи си обема и стана кремообразна, но сякаш е по-гъста от другите пъти, когато съм разбивала жълтъци със захар.Или жълтъците са ми били дребни, или захарта им идва множко просто...
За водната баня - не знам, страх ме е да не ги сваря Sad
Вода ShockedНяма ли да ми се втечни много сместа...
Хм...отивам да сложа малко водичка - няма да са седем лъжици, щото тва си е половин чаша, но все пак ще капна малко, и без това е много гъсто...

# 5
  • София
  • Мнения: 11 289
niya, голямо благодарско  bouquet
Капнах малко гореща вода, и буквално за минутка сместта бухна страхотно и захарта почти напълно се разтвори.Надявам се, че като прибавя разбитите белтъци, съвсем ще се стопи Grinning
Момичета, какво щях да правя без вас Hug

# 6
  • Мнения: 6 142
niya, голямо благодарско  bouquet
Капнах малко гореща вода, и буквално за минутка сместта бухна страхотно и захарта почти напълно се разтвори.Надявам се, че като прибавя разбитите белтъци, съвсем ще се стопи Grinning
Момичета, какво щях да правя без вас Hug
За никъде си без нас, душа!!!
Ама и ние не можем без тебе Heart Eyes

# 7
  • София
  • Мнения: 11 289
Ми като не му е писано на човек Cry
След ексцесиите със захарта - ново двайсе LaughingМъж ми се прибира от Била и ми носи за крема на тортата СОЛЕНО ЦЕДЕНО КИСЕЛО МЛЯКО, на чийте етикет изобщо не е упоменато, че съдържа сол #Cussing out, както и КАШКАВАЛЕНА ИЗВАРА, за която вече оправдание няма - и малко дете ще се сети, че тя е солена bash
Сбогом, торта Анелия smile3518
Добавих какао към цялата смес и сега ще ядем гарашоподобна торта ooooh!.Мисля да я кръстя "Голямата излагация" hahaha

# 8
  • Видин
  • Мнения: 5 425
Мисля да я кръстя "Голямата излагация" hahaha

И непременно да прложиш и снимка, защото ми разпали любопитството  Laughing!

# 9
  • раковски
  • Мнения: 694
Аз за по-лесно разбивам жълтъците със захарта в миксер-купата на кухненския робот.Става за 2 минутки.
Иначе и аз искам да видя тортата Peace

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт