Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Stara Zagora

Мнения: 871
3-4 големи моркови се сваряват добре в солена и малко подсладена вода. Нарязват се на много дребни кубчета.
Отделно се прави следния сос: в 2 с.л масло се опържва 2 с.л. бяло брашно, без да се зачерви. Залива се с 1 чаша прясно мляко и след като поври, разбърква се с 1 жълтък. Посолява се на вкус. Внимава се кашата да е гъста
Морковите се сипват в малка тепсийка, заливат се с бялата каша и се пекат, докато се запече отгоре коричка с приятен кафяв цвят.
Цитирай

сред цветята

Мнения: 3 033
Чудестно.  Smile С малко кашкавал при zапичането.
Цитирай

Stara Zagora

Мнения: 871
Цитат на: rosa
Чудестно.  Smile С малко кашкавал при zапичането.

Да, става, който както го предпочита. Very Happy
Цитирай


Мнения: 5 125
Аз по същия начин правя карфиол с моркови - става много хубаво.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.