Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 9 март 2006, 16:41 ч.
  • Преглеждания  2 310  Мнения  15  Онлайн  1
Отговори
  • Sofia
  • Мнения: 619
Тъй като скоро мисля да започна да давам и месце, ще ме посъветвате ли какъв уред е най-удачен за приготвяне в домашни условия? Аз нямам сокоистисквачка, така че може би робот, но...кажете и вие? newsm78

Реклама
# 1
  • Bath, UK / Варна
  • Мнения: 1 581
Във вашето положение преди време аз избрах робот. Тогава търсех специално със сокоизтисквачка и за твърди плодове, защото повечето бяха само за цитруси. Избрах робота заради повечето функции - най-вече за рязане на зеле и стъргане на разни неща.

Ето този или подобен:
http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=820805
(няма снимки и не мога да преценя дали е същият, но същата марка)

Ако ти трябва само за пюрета, пасатор е напълно достатъчен, а и доста по-евтин.

Последна редакция: чт, 09 мар 2006, 16:58 от Ивилинчиту

# 2
  • на върха
  • Мнения: 6 462
Аз все още месо не давам на малкото, но ме светнаха на една "нова технология" Flutter Месото се нарязва на кубчета, колкото за 1 готвене и така се замръзява. После се вади кубче и се настъргва с рендето. Свари се много бързо и не се наложи никаква допълнителна хомогенизация.
С голямата дъщеря го режех, кълцах и пасирах по стандартната технология, но така и не постигнах задоволителни резултати.

# 3
  • Sofia
  • Мнения: 619
Аз все още месо не давам на малкото, но ме светнаха на една "нова технология" Flutter Месото се нарязва на кубчета, колкото за 1 готвене и така се замръзява. После се вади кубче и се настъргва с рендето. Свари се много бързо и не се наложи никаква допълнителна хомогенизация.
С голямата дъщеря го режех, кълцах и пасирах по стандартната технология, но така и не постигнах задоволителни резултати.

Хм...а как точно се вари по тази технология, колко вода се слага, не остават ли едри парченца?

# 4
  • Мнения: 7 259
Блендер.Моят е на Бош,около 50 лева-доста по-евтин от робот и пасира идеално.Имам и робот-не ми е удобен.

# 5
  • Варна
  • Мнения: 631
Можеш да си смелиш месото на машинка за месо, за да се получи кайма и така да го замръзиш пак във формички за лед.След това вадиш една формичка и вариш.

# 6
  • София
  • Мнения: 148
Става перфектно в блендера на робота! newsm10

# 7
  • Sofia
  • Мнения: 1 739
Имам и робот, и пасатор. За бебешки ястия ползвам само пасатора. Варя му месото заедно със зеленчуците и после стерилизирам 10-тина бурканчета пасирано ядене.

# 8
  • CA- AB
  • Мнения: 2 959
Аз използвам пасатор, по- удобен ми е.

# 9
  • София
  • Мнения: 11 312
Аз ползвам робот.Става, ако ще правиш месото в по-големи количества и ще замразяваш.Иначе 2 лъжици месо просто няма да  можеш да пасираш в робота, много са големи каните.

# 10
  • Русе
  • Мнения: 4 406
все още пасирам месото- дребния не ще да го яде - всъщност май го мързи да дъвче- ползвам пасатор

# 11
  • варна
  • Мнения: 229
и двата ще ти вършат страхотна работа ,но пасатора ще го чистиш по лесно.

# 12
  • Мнения: 19 176
Блендер.Моят е на Бош,около 50 лева-доста по-евтин от робот и пасира идеално.

100% подкрепям! с нищо не хомогенизирам както с него и се чисти лесно: слага се топла вода с веро вътре, бръмваш го за 20на секунди и всичко от ножовете и около тях, което се стига трудно с гъбата, е почистено  Naughty

# 13
  • Sofia
  • Мнения: 619
Хм, добре..а каква е разликата между блендер и пасатор?  Simple Smile

# 14
  • Bath, UK / Варна
  • Мнения: 1 581
Блендерът е кана и ножовете са вътре вградени на дъното на каната, а пасаторът е продълговат уред с ножове най-долу и можеш да го ползваш с различни съдове.
Роботите си имат блендер кана  Grinning

Последна редакция: пт, 10 мар 2006, 12:44 от Ивилинчиту

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт