Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 11 март 2006, 16:01 ч.
  • Преглеждания  7 321  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
  • На едно хубаво място
  • Мнения: 120
На май брадър много му се е дояла пача. Преди малко ми домъкна 2 свински крачуна и 4бр. ушо Laughing. Сложих  ги да се варят, но искам да попитам: имали някакъв друг вариант за после, кога вече са сварени, освен традиционния с оцет и чесън. Thinking Приемам всякякви предложения!  chef

Реклама
# 1
  • Мнения: 5 687
Ами ето го нашия вариант / на баба и мама /:
Свински крака, уши, опашки се варят в малко вода заедно с 1/2 кг свинско месо, люта 4ушка, моркови, 4есън, 4ерен пипер на зърна, дафинов лист, сол. След увирането месото се из4иства от костите и се нарязва. На дъното на формата се поставя магданоз, сварено яйце,сваревн морков, 4ервена 4ушка, кисела крастави4ка. Слага се месото и се залива с прецедения бульон, отгоре се поръсва с 4ерен и 4ервен пипер.

# 2
  • Мнения: 10 004
Ето и моя вариант:
Сваряваш крачетата и ушите и ги изваждаш в тавичка. В бульона добавяш една малка, ситно нарязана глава лук, морковче, може и глава от целина, понякога и малко грах слагам. Добавям фиде, чесън, смачкан с пресичка и магданоз. Преди да сваля от огъня сипвам 1 ч.ч. прясно мляко. Прибавям и нарязаните на дребно уши и крачета. Вкъщи обикновено си я ядем като супа, но като я оставиш в хладилника - се желира, като пача.
Ако обичаш по-гъсти супи, добавяш малко размито с вода брашно когато сложиш фидето. Ами това е! Grinning

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт