Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

BG

Мнения: 4 546
измързеливих се вчера и реших да пека свинското без да го варя. пекох 1 час с фолио и 1 час без. резултат - месото не се къса  Confused
после още 1 час без фолио. и пак резултатът същия  Mad какво сбърках?  newsm78
Цитирай

Варна

Мнения: 1 656
Според мен проблема не е в теб!
Аз винаги пека свинско без да го варя за около 1 час и половина с фолио!
Да не би да е било много старо добичето,абе въобще неискам да си помислям какво месо ни продават.
Много бързо става свинското в пликовете за около 1 час!
Цитирай

София- Wien

Мнения: 2 142
И аз мисля, че не е била вината в теб и на мен ми се е случвало при една и съща рецепта изпробвана стократно, месото да не ми се сготви  #Cussing out
Цитирай


Мнения: 8 580
Да, попаднала си на старо месо или още по-лошо - дали е било наистина свинско? Защото аз много-много не познавам месата и водя половинката си за по-сигурно, той за разлика от мен се справя добре и разбира кое какво е.
Цитирай

Видин

Мнения: 5 152
Сега ще ти кажа как аз пека свинското и винаги ми става крехко. Преди печене го начукваш много добре, независимо дали са котлети или друго месо, подправяш си го и слагаш фолиото. Пека го под фолио не според часовника, ами докато като го бодна с вилицата не е започнало да се разпада  Very Happy. за тази цел го вадя след около 1,5 часа да го проверя и ако още не е омекнало пак слагам фолиото и го бутам във фурната. Ако видя че е омекнало, махам фолиото и оставям още 10-15 минути, колкото да се зачерви апетитно отгоре.
Така че фолио до дупка  Wink.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.