Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 4 150
www.thinktwice.com
http://www.mercola.com/article/vaccines/death.htm

http://www.vran.org/

http://cdcp.free.fr/dossiers/pasteur/pasteur.htm#_Toc464916103

http://www.whale.to/vaccines.html

BE AWARE! FIRST INFORM YOURSELF THEN ACT!
 Stop Stop

Последна редакция: чт, 13 апр 2006, 10:13 от Christian

# 1
 • Мнения: 7 556
@Christian, Christian

Дааа...тези сме ги чували. Те се опитаха в Швеция да спрат коклюшната ваксина през 90-те години, но след две зими на поголовни коклюшни епидемии се изпокриха. И кой носи отговорност за умрелите дечица и бебета? Активистите? Никой...
Същите тези трябва да видят знаменитият цигулар Итцхак Перлман,който е парализиран след прекарано детско полио и свири в количка...
Или децата които умираха "като мухи" от дифтерия през зимите на беднота и мизерия.

Да, тези сме ги чували...да дойдат други...и тях ще ги чуем...
Междувпрочем тук говорим за ваксините ДТаК-Полио-ММР-Менингит и Хепатитните. И всички те са доказали своята стойност.

По въпроса за парите-разработката на нова ваксина струва огромни пари. Превенар се разработва от години. Естествено е фирмата да иска да печели от продукта си. Въпросът е във всяка страна да работят добри епидемиологични институций, които да лицензират и следят за качеството на ваксините.

Последна редакция: ср, 01 мар 2006, 20:07 от Birdie

# 2
 • Мнения: 4 150
"И кой носи отговорност за умрелите дечица и бебета"

Може ли да говорим с факти и да ми кажете КОЛКО ТО4но деца и бебета са умпрели и от коя по то4но детска болест?

Само цигуларьт Перлман ли е докаzателство zа полио?

"Или децата които умираха "като мухи" от дифтерия през зимите на беднота и мизерия."
Като гледам много деца са останали днес,а пьк толкова много "като мухи са иzмирали". Зимите на беднота и миzерия са сьЩо много отговорни zа редица болести.

Питам се,как е оцеляло едно население преди 1780 година,когато е нямало оЩе ваксини? Вие zнаете ли? Какви болести е имало преz 16 век?

Дали Ще ми отговорите на вьпроса в другата тема,която поставих или неzнаете отговор?

"Да, тези сме ги чували...да дойдат други...и тях ще ги чуем"
Тоzи отговор го о4аквах.Полу4авал сьм го и от други лекари zамесени с ваксини.Дословно сьЩите думи. Thinking

Ще дойдат други,така е,но тях няма да ги 4уете,а Ще ги усетите.

И Бьлгария има право на информация.
Да са живи и zдрави бьлгарските майки и тяхните деца.
Мили майки,паzете децата си.Никой не отговаря zа тяхното zдраве освен вие самите,никой няма да се zастьпи zа вас,ако децата ви бьдат zасегнати от ваксини.Нито един лекар няма да гледа децата ви,ако станат инвалиди в последствие на ваксина.Вие Ще ги гледате и Ще се лутате в джунглата на неправдата докато накрая раzберете,4е един лекар не може да бьде осьден zа ваксина.Прекалено силна zастраховка има zад гьрба си и 4ленува в сьмнителни органиzации,които му диктуват какво да прави с ВАШИТЕ деца.

Др.Бьрди,моля ви да ми отговорите на вьпроса...откьде да намерим иzследванията и докаzателствата zа ефективността на всяка една ваксина и ако имате данни кои болести вьрлуват ЕПИДЕМИ4НО в БГ,zа да се прецени дали е добьр епидемиологи4ния институт в БГ,който препорь4ва имуниzационният календар zа бьлгарите.?

"Естествено е фирмата да иска да печели от продукта си"
Аz мога да ви иzложа информация колко милиарда се пе4елят ЕСТЕСТВЕНО,от които има zа вси4ки,които в по ниzШите слоеве се zастьпват zа ваксините.

Нямам ниЩо ли4но.Аz сьм готов на дискусия,но само с факти и докаzателства и от двете страни.
Поzдрав
 

Последна редакция: пн, 10 апр 2006, 10:20 от Christian

# 3
 • Мнения: 7 556
"Може ли да говорим с факти и да ми кажете КОЛКО ТО4но деца и бебета са умпрели и от коя по то4но детска болест?"- за коя точно от болестите, предпазващи се от ваксинация да говорим?

"Само цигуларьт Перлман ли е докаzателство zа полио?"-не, не е, но е нагледен пример, че ако с ваксинация може да се предпази дори и едно дете от такива страшни заболявания, то това си струва. Полиомиелитът не е грип, все пак...

"Като гледам много деца са останали днес..."-това е цинично изказване. В годините, когато нямаше масово ваксиниране, децата измираха със стотици. Особено в случаи на избухване на епидемии. Измираха от дифтерия, от полио, от обикновени температурни екзантеми, от морбили и варицела. Тогава раждаемостта бе доста по-висока и не бе рядко от 5-6 родени деца да оживяват 2-3 в семейството. От друга страна, липсата на контрол на предаваемостта правеше възрастните вектор за пренасяне на заболявания в социалните им контакти. И към възрастни също. И те умираха от пневмонии като усложнения на грип, например.

"Питам се,как е оцеляло едно население преди 1780 година,когато е нямало оЩе ваксини? Вие zнаете ли? Какви болести е имало преz 16 век?"-просто...раждаха 12 деца, оживяваха 4. Сега раждат4 оживяват 4. Ако сега раждат 3 ще оживеят 3 в 95% от случаите.
Същите болести и тогава ги е имало. Но животът е бил по-кратък-умирате си от холера на 25 преди да Ви е настъпил рак на 65. Е, малко тъжно е да умрете от заболяване,което се лекува с АБ и оводняване, нали?

"Полу4авал сьм го и от други лекари zамесени с ваксини."-  вижте, аз не съм "замесен". Аз вярвам в това и го правя, защото това ми е част от  професията. А и съм виждал много повече страдание от Вас, за да съм наивен.

"Мили майки,паzете децата си.Никой не отговаря zа тяхното zдраве освен вие самите"-от това не произлиза, че ние сме вдигнали лозунга-"Всички мои пациенти-задължително болни!" нали?

"Прекалено силна zастраховка има zад гьрба си и 4ленува в сьмнителни органиzации,които му диктуват какво да прави с ВАШИТЕ деца."-зад моят гръб има само моята сянка. Никой нищо не ми диктува. Идват, рекламират ваксината си а аз преценявам какво и кога ще ползвам.

"откьде да намерим иzследванията и докаzателствата zа ефективността на всяка една ваксина"-резултатите са пред Вас-колко деца има в Европа днес боледуващи от полио или дифтерия? Колко от лицата направили Хеп.Б ваксината се заразяват от Хеп.Б дори и в досег със заразена кръв?

"и ако имате данни кои болести вьрлуват ЕПИДЕМИ4НО в Бг"-ами ние затова ваксинираме-за да няма ендемичност и епидемии. Ако има такива, ние нищо не правим. Логиката драги е обратната на твоята...

Във ваксинациите има големи икономически интереси, но ДА СЕ ПРЕДПОЧЕТЕ ЕДНА от наличните ефективни ваксини. А не да се избере измежду фалшива ваксина и лицензирана такава. Разбира се ако държавата е "разградено лозе" нещата може и да изглеждат както ги описвате. Но тук това не е така.

# 4
 • Мнения: 7 556
Малко цифри сега:

Дифтерия-годишна смъртност за 20ият изминал век-175.855
                 -смъртност за 2003-1
Коклюш--годишна смъртност за 20ият изминал век--147.271
                 -смъртност за 2003-11.647
Тетанус-годишна смъртност за 20ият изминал век-1314
                 -смъртност за 2003-20

Паралитично Полио->>годишна смъртност за 20-ият изминал век-16.316
                  -смъртност за 2003-0

Морбили-годишна смъртност за 20-ият изминал век-503.282
                  --смъртност за 2003- 56

Паротит-годишна смъртност за 20-ият изминал век-152.209
                  --смъртност за 2003- 231

Хемофилус Инфл тип Б-годишна смъртност за 20-ият изминал век-20.000
                    --смъртност за 2003- 259

Рубела (влизаща в състава на ММР)-годишна смъртност за 20-ият изминал век-47.745
                   --смъртност за 2003-7

Конгенитална рубела -годишна смъртност за 20-ият изминал век-823
                   --смъртност за 2003-1

Източник-MMWR-1999;48(12):243-48
                 MMWR- 2004;53(20):687

                 
                 

# 5
 • Мнения: 7 556
Паралитично полио САЩ:
1950- Смъртни случаи-1904 от общо случаи 33.300
1960- Смъртни случаи- 230  от общо случаи   3.190
1970- Смъртни случаи-      7 от общо случаи        33
1990- Смъртни случаи-      0  от общо случаи         6
2000- Смъртни случаи-      0   от общо случаи        0

# 6
 • Мнения: 4 150
Вие говорите в минало свьрШено време zа периодите на "иzмиране " на децата.Това оzна4ава ли,4е сте бил свидетел и сега може би сте ве4е на около 80 години с 55 години стаж в таzи сфера?

"откьде да намерим иzследванията и докаzателствата zа ефективността на всяка една ваксина"-резултатите са пред Вас-колко деца има в Европа днес боледуващи от полио или дифтерия? Колко от лицата направили Хеп.Б ваксината се заразяват от Хеп.Б дори и в досег със заразена кръв?"

Аz не ви питах zа РЕЗУЛТАТИТЕ,а zа ИЗСЛЕДВАНИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА.Това са дьлги протоколи,с биохими4ни уравнения,с хиляди опити на животни и хора,които да докаzват ефективността и беzопасността на една ваксина.Имате ли иzобЩо достьп до такава информация или се осланяте на Реzултати и вярвате,4е те са при4ината да няма болести,както аргументирате и пред мен?

"А и съм виждал много повече страдание от Вас, за да съм наивен"
Едва ли можете да прецените преz форума колко страдание сьм видял и дали е пове4е от това,което вие сте видял.  Thinking

"...лозунга-"Всички мои пациенти-задължително болни!" нали?..."
Ако вси4ките ви пациенти са zдрави,вие Ще сте беzработен.Или греШа?
Имате ли сметка да са zдрави пациентите ви? Сложете рька на сьрцето и кажете истината,ако имате сьвест.

"ако имате данни кои болести вьрлуват ЕПИДЕМИ4НО в Бг"-ами ние затова ваксинираме-за да няма ендемичност и епидемии. Ако има такива, ние нищо не правим. Логиката драги е обратната на твоята"
Никьде не сьм споменал какьв иzвод Ще си иzвадя след като ми отговорите и няма ниЩо обЩо с тоzи,който вие си вадите,опитвайки се да 4етете мислите ми.

Хубави данни сте дали zа проценти и слу4аи.Благодаря.
Сега искам да ви попитам
1.Откьде е вzета таzи информация?

2.Каzва ли се в нея,дали теzи zаболели са били имуниzирани или не са били? (zаЩото статистиката на zаболелите от една болест е винаги обЩа и вклиу4ва дори и ваксинирани индивиди,от което не може да се раzграни4и кой  се е раzболял и zаЩо)

3.От кьде се zнае,4е имуниzираните деца са по zдрави от неимуниzираните и кьде е
това иzследване с години и неговия реzултат?

4.Какво то4но е имунитет,колега? Пока4ването на определени антитела?Правено ли е някога иzследване,zа висок титьр на антитела и реална предраzположеност кьм болестите?

5.Каква е тьмната цифра на страни4ните ефекти и вреди от ваксините?Дльжен ли е един педиатьр или друг лекуваЩ лекар да сьобЩи zа таzи вреда на сьответните инстанции? Каква е таzи статистика?

6.Щом твьрдите,4е болестите са намалели ЗАРАДИ имуниzациите,ви питам...
Наблиудава ли се намаляване на болестта и смьртните слу4аи ТО4НО СЛЕД масовото имуниzиране? Останало ли е регистрирането (4реz лекари),кой след това се е раzболял и кой не,zа да се направи сравнение.
Поставянето на диагноzа променило ли се след масовото имуниzиране или има иzре4ения от сорта  "Това не може да е Морбилен обрив,нали сте имуниzиран все пак"

7.иzследвани ли са някога алтернативни методи zа превенция и профилактика?ЗаЩо някои хора не ловят Морбили(неимуниzирани),други ловят,zаЩо едни имат усложнения други нямат?Какви фактори влияят и каква роля играе храненето,околната среда,медикаменти,психика,социално обкрьжение?Кьде са правени опити zа алтернативи беz страни4ни ефекти (има такива) след като имуниzирането не е от тоzи тип на беzопасност и zаЩо не са предпо4етени?

8.Лабораторните експерименти ли са докаzателство zа на4ина на zараzяване и как се установява то4но пренасянето 4реz микроб?

9.Как се отнася zдравната органиzация с подобни zапитвания или в слу4ай на вреда кьде може една майка да се обьрне zа помоЩ?

10.Дава ли 100% гаранция една имуниzация,4е след нея няма да се раzболее индивидьт?Ако не 100% то колко процента надеждност има една имуниzация? И следва вьпросьт ....Колко имуниzирани деца годиШно ловят дадената детска болест,среЩу която са имуниzирани?

Май много вьпроси станаха....
Може да сте добьр лекар,но сигурно пиШете с химикалка и на тефтер4е от Глаксо Смит.
Не го приемайте като ли4на нападка,просто виждам,4е сте доста ангажиран zа zдравето на 4уждите деца,което е хубаво наистина,но трябва да има някаква обосновка zа да може да ви се има пьлно доверие.Здравето не е игра.Тялото не е игра4ка.


 


Последна редакция: чт, 02 мар 2006, 10:43 от Christian

# 7
 • Мнения: 4 150
В една от страниците,които сьм дал може ясно да се види кьде има тиомерzал и кьде няма. А пьк алуминии и формалдехид има по4ти навсякьде...
Може ли да ми кажете кое е по отровно от другото?
Тьй като сьветвате майките да си купуват КА4ЕСТВЕНИ ваксини,оzна4ава ли 4е в БГ се допускат НЕка4ествени,т.е zамьрсени,или иzтекли,или греШно складирани и т.н...Коя е инстанцията която следи ка4еството и нормите zа допускане на едно лекарство на паzара?
Кой носи отговорността след вкарване на такава ваксина?
Няма ли право купува4ьт родител на ка4ество и степен на сигурност при такива важни неЩа? Иzлиzа,4е сам си е виновен,4е са му "Пробутали" боклук?  #Crazy

# 8
 • Мнения: 1 178
Цитат на @Christian
"Може да сте добьр лекар,но сигурно пиШете с химикалка и на тефтер4е от Глаксо Смит."

Това, че пише с химикалка на еди коя си фармацевтична фирма и тефтерче на друга, не е критерий лекаря да е обвързан със съответните фирми.
Това са рекламни материали, които се раздават на всеки лекарски симпозиум, Вие щом наричате @Birdie - колега трябва да го знаете или не посещавате такива.

# 9
 • Мнения: 4 150
В отговор на Мегстар
Само един лекар може да раzбере какво сьм имал в предвид с таzи метафора.Вие го раzбрахте дословно.

# 10
 • Мнения: 7 556
В една от страниците,които сьм дал може ясно да се види кьде има тиомерzал и кьде няма.
"Аz не ви питах zа РЕЗУЛТАТИТЕ,а zа ИЗСЛЕДВАНИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА."
http://content.nejm.org/cgi/content/abstract/334/6/341
http://content.nejm.org/cgi/reprint/351/27/2832.pdf
http://pediatrics.aappublications.org/cgi/reprint/112/5/1069

"Имате ли иzобЩо достьп до такава информация или се осланяте на Реzултати и вярвате,4е те са при4ината да няма болести,както аргументирате и пред мен?"-Тази информация се предоставя на държавните органи, отговорни за лицензирането на дадената ваксина. Нужно е малко доверие-информирано доверие, иначе не може да се живее...

"Едва ли можете да прецените преz форума колко страдание сьм видял..."-мислите Ви и начина на разсъждение и излагане смесват разумни доводи и страхове с абсурдни "заключения". Това издава незрялост и липса на информирана решителност. Без това сте заникъде, особено ако сте медицинско лице.

"Имате ли сметка да са zдрави пациентите ви? Сложете рька на сьрцето и кажете истината,ако имате сьвест."
-Да, имам сметка. Това е моята реклама, а не обратното. Болестите са обективен процес, предизвикан от живота. Ние сме част от тази верига. Просто е...

"Откьде е вzета таzи информация?"-от Pink Book of Immunization 9th Edition, AppA. Същото може да се предложи и от Института "Кох" и от други епидемиологични институти също.

"Каzва ли се в нея,дали теzи zаболели са били имуниzирани или не са били?" Ами имунизация от полио или дифтерия в 1930 не е имало, нали? А за годините, след въвеждането им се вижда че с прогресивното увеличаване на "покритието" резултатите се подобряват. Не може за 1-2 години след въвеждането да имате поголовен добър резултат ако половината Ви цигански табори си свиркат, когато им говорите за ваксинация...

"От кьде се zнае,4е имуниzираните деца са по zдрави от неимуниzираните и кьде е това иzследване с години и неговия реzултат?"
-Ами просто е...Вие да сте видяли от 200 имунизирани деца против коклюш 200 от тях да боледуват от коклюш? 1-2 може би, но не 200. Иначе терминът "по-здрави" е много относителен...в общ план.

"Какво то4но е имунитет,колега? Пока4ването на определени антитела?"-Да, наличието на защитен титър Ат и продължителността на трайната имунна памет. А според Вас какво е? Липсата на малкият пръст на ръката?

"...реална предраzположеност кьм болестите?"-мъгляво понятие, изсмукано от ръкава на магьосника на Хари Потер.

"Каква е тьмната цифра на страни4ните ефекти и вреди от ваксините?Дльжен ли е един педиатьр или друг лекуваЩ лекар да сьобЩи zа таzи вреда на сьответните инстанции? Каква е таzи статистика?"-има точна статистика, пост-ваксиналните реакции се докладват. Има много точни данни, особено за страните с добри здравни системи и контрол.

"Наблиудава ли се намаляване на болестта и смьртните слу4аи ТО4НО СЛЕД масовото имуниzиране? Останало ли е регистрирането (4реz лекари),кой след това се е раzболял и кой не,zа да се направи сравнение."
Масово имунизиране по тип "комсомолска агитка" не се прави. Има усилия за цялостно покритие. Методично, упорито и последователно. Резултат от всичките тези усилия са и резултатите-липса на случаи, леко протичане (ако има такива), бързо ликвидиране на огнищата, поради спиране на предаването. Разбира се че има добър контрол и статистика. Точно В Бг? Е, не точно в Бг-малко по на запад...

"ЗаЩо някои хора не ловят Морбили(неимуниzирани),други ловят,zаЩо едни имат усложнения други нямат?"-защото в медицината 2+2 не е винаги 4. И защото факта, че един има по-съвършен имунитет не значи че всички са така.

"Лабораторните експерименти ли са докаzателство zа на4ина на zараzяване и как се установява то4но пренасянето 4реz микроб?"
Не, не само. И много други...Посетете страницата на CDC или SITKA-там има много информация.

"Как се отнася zдравната органиzация с подобни zапитвания или в слу4ай на вреда кьде може една майка да се обьрне zа помоЩ?"-към педиатъра си. Но аз за 10 години практика не съм виждал "ужасният" спектър странични ефекти. Не е късно? Да, не е...

"Дава ли 100% гаранция една имуниzация,4е след нея няма да се раzболее индивидьт?Ако не 100% то колко процента надеждност има една имуниzация? И следва вьпросьт ....Колко имуниzирани деца годиШно ловят дадената детска болест,среЩу която са имуниzирани?"
Не, не дава. Затова се и оптимизират непрекъснато схемите. Процент за коя точно от ваксините?

Фирмите производителки от 2002-2003 премахнаха тимерозал-а като консервант, макар и че с него проблеми нямаше. Останалите въпроси за наличността и качеството на продаваните ваксини в БГ не са от моята компетентност.

Последна редакция: чт, 02 мар 2006, 17:38 от Birdie

# 11
 • Мнения: 4 150
Отговори на вьпросите които ви zададох имам,просто исках да сравня отговорите с ваШите и да си направя zаклиу4ение Що zа 4овек сте и следователно какви сьвети може да се о4акват от вас.

На няколко места се опитвате да ме обиждате.Аz ли4но не сьм ви дал такьв повод.Може би се zасягате ли4но или zасягам ли4ните ви интереси.

Коментирате Тиомерzал,а останалите добавки не иzкоментирахте.Теzи,които тровят наШите деца.Мьл4ите zа тях.

"Фирмите производителки от 2002-2003 премахнаха тимерозал-а като консервант, макар и че с него проблеми нямаше"
ЗаЩо според вас се премахва една сьставка,след като така или ина4е няма проблеми с нея(според вас)????? Thinking  Помислихте ли преди да напиШете такьв отговор?

"Каква е тьмната цифра на страни4ните ефекти и вреди от ваксините?Дльжен ли е един педиатьр или друг лекуваЩ лекар да сьобЩи zа таzи вреда на сьответните инстанции? Каква е таzи статистика?"-има точна статистика, пост-ваксиналните реакции се докладват. Има много точни данни, особено за страните с добри здравни системи и контрол"
Щом има статистика и всеки лекар докладва искаме да видим кьде е таzи статистика и ако имате достьп до нея,да я иzложите,zа да видим КОЛКО деца са увредени в БГ от ваксини Sick

Аz живея в такава страна с добра zдравна система и сьм като лекар дори 4аст от нея и мога да ви дам то4ен преглед на увредени от ваксини деца.Данни и статистики,които в БГ не се водят,а се потулват умиШлено.

На пове4ето от вьпросите ми отговаряте 4асти4но,непьлно,а 7,8,9,и 4аст от 10 не отговаряте вьобЩе. Thinking

Раzбирам напьлно с какво си иzкарвате "хляба" и другите луксове,които си поzволявате на гьрба на децата.Не слу4айно ли4но Вие сте открили таzи тема.
Др.Йонков ви е zакопал в предиШни постинги и се е оттеглил zаЩото zнае какви промени предстоят.И вие Ще бьдете zасегнат. Money

Докато има наивни родители,греШно информирани,силно манипулирани и подвеждани от марионетки като вас,вие Ще можете да си карате хубавата кола,която имате и да играете голф.
Не сьм тук да докаzвам обратното,кое е вредно,кое полеzно.Искам родителите да видят и проzрят ваШата (не)компетентност,която се дьржи на много тьнки финансови интереси.Затова ви и zадавам и вьпроси,на които се вижда от всеки будно мислеЩ 4овек,4е са дале4 от всякаква логика.Пьлни са с оправдания , страх от раzкритие,ли4ни нападки и агресивност.На4ин на реакция на гуzна сьвест и несигурност в иzявленията.

С последното си иzре4ение в постинга си,си иzмивате рьцете zа вси4ко.

Моят апел е кьм Родителите....

Информирайте се zа имуниzациите от раzли4ни иzто4ници.Прегледайте и двете страни на неЩата и не вярвайте сляпо на лекарят,който лекува детето ви или дава сьвети анонимно по форуми (макар,4е има програма zа установяване на неговата самоли4ност и местонахождение).
Ваксинациите в zападна Европа не са zадьлжителни и статистиките zа увредени от това деца са хиляди.Всяка година се водят дела,които обеzzверяват zасегнатите родители.Таzи вьлна идва и кьм БГ.

Който има интерес нека се zадьлбо4и в информацията,която сьм дал и ако има вьпроси,нека пита,Ще отговоря.Но спорове с майки или баЩи,4иято информация е само от до4ути мнения на поzнати или от форуми,не искам да водя.

Искам бьлгарските деца да са zдрави.Нямам ли4ни интереси,освен това,да видя усмивката на zдраво дете.# 12
 • Мнения: 7 556
"Коментирате Тиомерzал,а останалите добавки не иzкоментирахте.Теzи,които тровят наШите деца.Мьл4ите zа тях."-тимерозал е живачен консервант. Аз години на ред съм правил ваксини съдържащи го. Все пак не мога да го извадя от спринцовката преди поставяне на ваксината. Но той там бе в толкова малки количества, че Вие приемате стократно повече с некачествена храна. За да не намират поводи да оплюват иначе полезни ваксини тимерозалът го премахнаха. Е, някакъв консервант би трябвало да има във ваксината и тези които се използват сега са без странични ефекти (както и тимерозалът бе).

Ако вие твърдите че има алтернативни методи на ваксинацийте-моля, изложете ги. Ако това, което казвате е достоверно ще бъдете чут...

За останалите неща съм ви отговорил точно и конкретно. Ако тези отговори не ви задоволяват, аз не съм виновен за това.

"Раzбирам напьлно с какво си иzкарвате "хляба" и другите луксове,които си поzволявате на гьрба на децата."-и какви са тези луксове? Моля?

Аз открих тази тема с цел насърчаване на добри имунизационни практики. Вие не сте сгласен да имунизирате-Ваше право. Убедете цяла Европа и САЩ да не имунизират, защото имунизациите са вредни. Ако имате право, всички ще ви последват, макар че много се съмнявам...
Аз обаче съм "за" тези практики. Вашето мнение има право на съществуване, моето също.

"аЩото zнае какви промени предстоят.И вие Ще бьдете zасегнат."-няма от какво да бъда засегнат. "Закопае"? Вие ставате смешен...

"силно манипулирани и подвеждани от марионетки като вас,вие Ще можете да си карате хубавата кола,която имате и да играете голф."-аз нямам кола. И живея още под наем. Голф? Не обичам голф...

"Искам родителите да видят и проzрят ваШата (не)компетентност,която се дьржи на много тьнки финансови интереси."-няма такива интереси за мен. Аз лично съм предупреждавал за продукти, които според мен още не са сигурни.

# 13
 • Мнения: 7 556
И нещо в заключение.
Всяка добра идея или начинание има историческите си гробокопачи. Те мрънкат, хленчат, манипулират, лъжат, но когато трябва да се изправят пред реалноста, си заравят главите в пясъка. Защо? защото учили, недоучили нищо докрай и свястно не могат да предложат. Когато ги попитате дали имате данни за нещо, те крещят "Ние сме прави". Когато ги попитате с какво ще заменят коклюшната ваксина, която наистина има известен процент странични ефекти, те Ви отговарят "С билки", "С хомеопат", " С баене и врачуване."
Е ГОСПОДА, ТОВА НЕ РАБОТИ!
ПРЕДЛОЖЕТЕ НЕЩО, КОЕТО ДА РАБОТИ СЕГА, АКО ИМАТЕ ВЪЗРАЖЕНИЯ. Но не утре, а СЕГА. Просто нямате време до утре.
Иначе се връщаме в 1600-ната година. И никой не иска това.

# 14
 • Мнения: 4 150
"Когато ги попитате с какво ще заменят коклюшната ваксина, която наистина има известен процент странични ефекти"
Раzяснете,ако оби4ате процентите както и процентите и страни4ните ефекти на останалите ваксини.И с какво медицината се справя с страни4ните й ефекти?

Обяснението ви zа тиомерzал е смеШно.И мисля много добре zнаете zаЩо е премахнат. Naughty

"Но й там бе в толкова малки количества, че Вие приемате стократно повече с некачествена храна"   

Моля? За каква храна става вьпрос,която сьдьржа тиомерzал? Joy
Не коментирате Формалдехид и алуминии. Tired

"ко имате право, всички ще ви последват, макар че много се съмнявам..."
Какво голямо неЩо стои zад гьрба ви,zа да имате смелостта да дадете такова иzявление??? Thinking

 "живея още под наем"    ОЩЕ.  Докога или zасега?

Аz мисля,4е има по опасни болести от детските,но zа тях не се раzработват ваксини.Вие имате ли представа zаЩо?

"няма такива интереси за мен. Аз лично съм предупреждавал за продукти, които според мен още не са сигурни."

Дали някой Ще ви повярва? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт