Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Стара Загора

Мнения: 671
Никога не съм готвила пуешко ,но с мъжо като ходихме в Метро взехми една пуйка 3 кила и нещо.Та сега се чудя как да я готвя. Искаме да е пълнена .Единственото нещо което знам е че ще стане много бавно. Mr. Green
« Последна редакция: чт, 16 мар 2006, 13:47 от krasi stz »
Цитирай

Варна

Мнения: 505
Правила съм един път пълнена пуйка по рецепта на Mira тук от форума. Ако имаш желание пусни търсачката, за пълната рецепта. Основното за което в момента се сещам е че трябва да се махне гръдната кост на пуйката, а с нея се сваля и нещо подобно на ципа.  Това предполага по-лесно опичане и по-крехко месо, освен това ти се отваря и повече място за пълнене. Самата плънка беше стандартна, като по идея на авторката се добавяха две пакетчета чай Бронхопан към ориза и другите подробности. Аз успешно съм въвела вече Бронхопама като подправка за ориз. Тази година по празниците пак ще правя по тази рецепта.
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 671
Пуснах търсачка ,но не ми излезна такава рецепта на mira  пък ми стана интересно за тази кост. Някои да може да помогне с информация? Sad
Цитирай


Мнения: 6 142
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=11947.0
това е въпросната тема на Мира.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=10224.0
тук има още една тема с рецепти за пуйка

Обърни внимание и на моето предложение - гаранция давам за прекрасен резултат. Ако има въпроси - знаеш къде съм.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.