Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Мюсли

  • 18 март 2006, 15:42 ч.
  • Преглеждания  1 111  Мнения  17  Онлайн  1
Отговори
  • на кой му пука, майна
  • Мнения: 5 272
Изчетох темите за мюсли и тъй като не открих това, което ме интерисува, пускам тема

Въпроса ми е с топло мляко ли го приготвяте, защото на кутията пише със студено, дали ще сгреша, ако го направя с топло мляко, въпреки инструкциите, а вие пасирате ли го ?

Реклама
# 1
  • на кой му пука, майна
  • Мнения: 5 272
Обърках форума  ooooh!, сори  Grinning, трябваше да е в 'Хранене с адаптирано и захранване", нищо де, пак може да ми отговорите  Mr. Green

Последна редакция: сб, 18 мар 2006, 16:00 от doniboni

# 2
  • София
  • Мнения: 699
Аз го приготвям с топло прясно мляко, без пасиране. За мен си го правя с кисело.  Simple Smile

# 3
  • В центъра на Вселената...
  • Мнения: 382
Това е въпрос на предпочитание.Примерно в Англия го ядат със студено мляко,сигурно си виждала по филмите как вадят кутиите смляко от хладилника и директно изсипват в купата с мюсли   bouquet

# 4
  • На погрешната планета
  • Мнения: 2 735
За детенце с топло,за мен-със студено Wink

# 5
  • София
  • Мнения: 3 537
С топло Peace

# 6
  • Варна
  • Мнения: 4 187
С топло мляко ги приготвям, не пасирам, оставям ги хубаво да се накиснат, така да се каже  Mr. Green!

# 7
  • Мнения: 31 977
Всичко проготвям на стайна Т.
Мюсли не давам, защото това, което намерих беше с фъстъци и слънчогледови семки  newsm78 затова давам фини овесени ядки, които не се нуждаят нито от пасиране, нито от прекалено киснене, за 5 мин. са готови за консумация  Grinning

# 8
  • на кой му пука, майна
  • Мнения: 5 272
Всичко проготвям на стайна Т.
Мюсли не давам, защото това, което намерих беше с фъстъци и слънчогледови семки  newsm78 затова давам фини овесени ядки, които не се нуждаят нито от пасиране, нито от прекалено киснене, за 5 мин. са готови за консумация  Grinning


Аз взех едно на Нестле 2лв. и някакви стотинки, без ядки  Grinning, съдържа банан, кокосов орех, папая, овесени ядки, пшеничен флейкс, стафиди

А овесените ядки и ние ги хапваме, но ми се щеше да разнообразя малко  Grinning, обаче взех и пшеничени ядки, но не финни/после ги пасирах/, днес ги направих за закуска, детето си ги изяде, обаче аз като ги опитах, хич не ми харесаха, вие давате ли ?

# 9
  • София
  • Мнения: 4 392
Скоро дадох мюсли на д-р Йоткер без захар, заливам го с почти вряла вода (колкото  да го покрие) и за 15 мин е омекнало. После добавям кисело мляко. Овесени ядки и пшеничен зародиш давам по около 1 ч.л., добявам в попара, слагала съм и в супата или където се сетя.

# 10
  • Густо майна филибето,слънце грее от небето
  • Мнения: 1 645
Всичко проготвям на стайна Т.
Мюсли не давам, защото това, което намерих беше с фъстъци и слънчогледови семки  newsm78 затова давам фини овесени ядки, които не се нуждаят нито от пасиране, нито от прекалено киснене, за 5 мин. са готови за консумация  Grinning

Никол ,би ли споделила,на коя фирма са тези овесени ядки newsm78
И на всякъде ли могат да се прибавят newsm78


doniboni ,я кажи , това мюсли меко ли става,в смисъл накисва ли се хубаво, или си остава твърдичко и хрупкаво newsm78,а дали е финно newsm78

Искам да взема на малкият нищо подобно,но да е много финно и хубаво да омеква,ако може въобще да не го осеща

# 11
  • на кой му пука, майна
  • Мнения: 5 272
Всичко проготвям на стайна Т.
Мюсли не давам, защото това, което намерих беше с фъстъци и слънчогледови семки  newsm78 затова давам фини овесени ядки, които не се нуждаят нито от пасиране, нито от прекалено киснене, за 5 мин. са готови за консумация  Grinning

Никол ,би ли споделила,на коя фирма са тези овесени ядки newsm78
И на всякъде ли могат да се прибавят newsm78


doniboni ,я кажи , това мюсли меко ли става,в смисъл накисва ли се хубаво, или си остава твърдичко и хрупкаво newsm78,а дали е финно newsm78

Искам да взема на малкият нищо подобно,но да е много финно и хубаво да омеква,ако може въобще да не го осеща


Фамилия Никола имат финни овесени ядки и стават супер меки  Grinning
Мюслито омеква във вряло мляко, но аз го пасирах, защото има стафиди и големи парчета сушен банан, а ние не дъвчем все още  Blush

# 12
  • Густо майна филибето,слънце грее от небето
  • Мнения: 1 645
Doniboni   bouquet

# 13
  • Sofia
  • Мнения: 269
Едно от малкото неща, които обича моята злоядка е мюсли. До скоро й взимах мюслито на Милупа, но  то изчезна от пазара, а сега взимам на BEBI /над 1г., има  млечно и безмлечно/. Доволна съм-добре се разтваря, не изисква пасиране и е вкусно.

# 14
  • Мнения: 5 684
обаче взех и пшеничени ядки, но не финни/после ги пасирах/, днес ги направих за закуска, детето си ги изяде, обаче аз като ги опитах, хич не ми харесаха, вие давате ли ?
Да, давам редовно със сирене и масло или плод с АМ.
За да не ги пасираш, можеш да ги накисваш предната ве4ер във вода.
На сутринта ги варя в МВ за 5-6 мин и стават като каша.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт