Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Плевен

Мнения: 262
Докато бях в чужбинско се научих да правя кузунаци и те бяха доста вкусни.
Миналата година, като се прибрахме, реших да се пробвам, нещо не се получиха. Май брашното ми беше лошо.
Сега, като идва Великден, реших да се пробвам пак.
Кажете ми вие какво брашно използвате и каква мая!
Благодаря!
« Последна редакция: чт, 23 мар 2006, 11:37 от aterg »
Цитирай

Варна

Мнения: 1 656
Има брашно тип 400(изключително бяло),което взимам за питки,козунаци и т.н и стават просто невероятни. Peace
Козунак правя с прясна мая(турска) Smile
Цитирай

Abu Dhabi

Мнения: 7 986
мда, и брашното се пресява, ако не те мързи - два пъти.
Цитирай

Плевен

Мнения: 262
мда, и брашното се пресява, ако не те мързи - два пъти.

Не ме мързи. За да блесна съм готова на всичко. Че как съм се хвалила са тези кузунаци.... Ама за резил станах Embarassed
Цитирай

София

Мнения: 380
За козунаците използвам универсалното брашно на Ола /в синя опаковка/ и сухата мая на Dr. Oetker. До сега винаги са ми ставали чудесни. По магазините от няколко години, преди Великден пускат брашно за козунаци, но дали е добро... newsm78
Цитирай


Мнения: 371
  А аз съм доволна от брашното на СофияМел за козунаци.
Цитирай

София

Мнения: 3 058
купувам най-обикновено брашно, но и аз го пресявам... мая - жива, турска. купувам я от Рамстор.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.