Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Здравословни проблеми и профилактика
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 312
Здравейте,
взех си изследванията на кръвта, но поради болест на наблюдаващия ме АГ, няма да мога да се консултирам с него до Понеделник. Имам някой отклонения в показателите, дали има някой който да ми каже, какво означава това и стресиращо ли е #Crazy? Отклоненията са в следните маркери :
         мойте стойности                   референтни стойности
WBC: 10.1                                        (3.5 - 10.0)
RBC:    3.72                                      (3.80-5.80)
HGB:   116                                          (110-180)
HCT:  .347                                          (.350-.500)
#GRA: 7.3                                           (1.2-6.Cool
Останалите ми показатели са в нормата на референтните стойноста.
Благодаря предварително!
Поздрави!
П.П От линийката ми се вижда в коя седмица бременност съм.
Цитирай

софия

Мнения: 7 281
всичко ти е нормално за бременна в този срок
Цитирай

varna

Мнения: 403
не се притеснявай изследванията ти са нормални!може би те притеснява това 4е левкоцитите ти са завишени,което е нормално при бременност!хемоглубина ти е 116 което също е нормално за твоя срок на бременността!абе ок си
Цитирай


Мнения: 312
Благодаря! Поуспокоих се! Ще искарам до Понеделник newsm44 !
Цитирай

София

Мнения: 4 423
Миличка, мойте последни изследвания са в абсолютно същите стойности.
Обиколих няколко доктора,  защото се бях притеснила, но всички ми казаха, че е нормално!
Не се  плаши, няма  нищо обезпокойтелно. Peace
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.