Здравейте майчета, ще раждам секцио и бих искала да ми обясните дали околоплодните води се пукат вагинално преди самото секцио или се аспирират по някакъв начин по време на секциото?
Не пукат водите, а за изчистването - чистят те след изваждането на бебето, отвътре. Затова при секцио кървиш по-малко. И двата пъти докато ни изпишат ми беше спряло кървенето - една седмица.
Аз преносих, нямах никакво разкритие, не съм имала никакви проблеми с изчистването!!! Водите ти изтичат по време на операцията /слагат една тръбичка и през нея текат/ При мен някой беше забравил да сложи тръбичката или не беше я сложил както трябва, та в крайна сметка окъпах докторите Лохиите ми бяха страшно много и си кървях 40 дни!
ми ако не правят раzкритие на теzи които нямат от къде ще иzтичат лохиите раzбира се че правят това го обясняват докторите като част от операцията ама ако ги питате явно щото тук ми го обасниха моите води сами се спукаха
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.