Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 5 768
Днес се яде риба,а аз имам скумрия.Малко късничко се сещам да питам  ooooh!,но кажете как я правите вие?На фурна или скара...незнам, newsm78нещо по-така...Благодаря предварително!  bouquet
Цитирай

Варна,морето,сините вълни.

Мнения: 2 785
Правя я по рецептата на една форумска мама(виж в Номинациите на рецепти) във фолио и със зеленчуци. Вкусно, сочно, крехко и чисто!!!  chef Very Happy
Цитирай

София

Мнения: 29 957
Аз скумрия правя в доматен сос, в йенска тенджера, в микрото.
Лесно и бързо е.
Слагаш каквито заленчуци искаш, доматен сос (аз обикновено използвам доматено пюре, което разтварям с малко вода), слагаш малко вода (или бульон), зехтин. И за 20-30мин в микрото е готово.
Цитирай


Мнения: 5 768
Благодаря ви момичета  bouquet
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 498
Става и на шишчета. Wink
Цитирай


Мнения: 5 768
Е, айди сига дъ убясниш кът на мълуумни!Тенк ю!
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 498
Ами ако е по-тлъста скумрията, обезкостяваш, режеш на парченца, ръсиш подправки (сол, лим. сок, черен пипер и др.)  и нижеш на шишчетата с разни зеленчуци на вкус и възможности - лук, домат, краставица, гъбка...к`вото дал Господ. Very Happy
Цитирай

София

Мнения: 2 534
Вече е късно, сигурно вече сте я изяли, но не мога да не споделя най-лесната рецепта. Нарязваш скумрията на колелца дебели около два см. нареждаш в тава, отгоре ръсиш черен пипер на зърна, дафинов лист, сол и малко вода, печеш на фурна. След 30 мин имаш най- невероятната риба.Не съм пропуснала нищо. Просто скумрията си пуска мазнината и става страшно вкусно.
Цитирай


Мнения: 5 768
Вече е късно, сигурно вече сте я изяли...
Вярно,че я изядохме вече(опекох я на скарата),но ви благодаря за рецептите.  bouquetВече са записани и чакат ред. Hug
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.