Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Млека за кърмачета, захранване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 3 508
правите ли домашни бутерки на дечицата
кога и как,споделете
аз съм намислила със кашкавал,но ако са сладки какво да слагам вътре?
Цитирай

на кой му пука, майна

Мнения: 5 265
Аз не съм правила понеже Иван не дъвче все още  Blush
Но можеш да ги пълниш с кашкавал, сирене, сладко, локум
Готовото бутер тесто не е сладко
Цитирай

Magrathea

Мнения: 2 766
Аз съм правих веднъж преди месец- с кашкавал. Нели ужасно много ги хареса Blush
Цитирай

UK, Harlow/София

Мнения: 7 670
Според мен бутерките са прекалено мазни, имат много маргарин.Но аз постоянно меся различни неща и му давам, той седи пред фурната като куче.Сиренки, кашкавалки, кифли с яйца и сирене....Вчера му дадах да опита и кренвиршка с кашкавал, много му хареса.
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
той седи пред фурната като куче.

 35 35 35

Горкото  Sad    hahaha Дай му,ма
Цитирай

София

Мнения: 6 958
Правя бутерки и на двете ми момиченца откакто станаха на по годинка.Не съм съгласна,че са мазни-ако не мажеш тавата за печене и печеш на максимална температура стават супер хрупкави.Ако искаш да са сладки ги прави с някакъв конфитюр,но трябва да е гъст,за да не тече.Сега като се замисля,с кашкавал не правя точно защото веднъж пробвах и станаха мазни.Явно кашкавала пуска мазнина.Иначе основно с яйца и сирене,но сместа трябва да е много гъста ,иначе се вдлетяват.
Цитирай


Мнения: 26 188
Давам, но рядко, до сега съм давала със сирене и кашкавал, със сладко не знам какво можеш да сложиш  newsm78
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Правя бутерки и на двете ми момиченца откакто станаха на по годинка.Не съм съгласна,че са мазни-ако не мажеш тавата за печене и печеш на максимална температура стават супер хрупкави.Ако искаш да са сладки ги прави с някакъв конфитюр,но трябва да е гъст,за да не тече.Сега като се замисля,с кашкавал не правя точно защото веднъж пробвах и станаха мазни.Явно кашкавала пуска мазнина.Иначе основно с яйца и сирене,но сместа трябва да е много гъста ,иначе се вдлетяват.

Мазно е,защото самото бутер тесто,за да стане на отделни листенца след печенето е мазано,иначе как ще се "разлисти"?
Цитирай

София

Мнения: 2 290
За да не са мазни, може отдолу да се набрашни само тавичката, а не да се маже с мазнина. Самата аз така ги предпочитам. Моята дъщеря си пада по такива със соев кашкавал Shocked явно той не лепне така като обикновения и затова го предпочита. Ако ги правиш сладки може би трябва да са с локум, иначе ако е течно сладкото могат да длетясат. Ако искаш да са кроасани с конфитюр може и да ги опечеш без пълнеж, а след като изтинат да ги "инжектираш" с шприц, ако имаш накрайник, който е дълъг и тънък. Май стана като за готварския
Цитирай

Пловдив

Мнения: 1 446
Правила съм сиренки , кашкавалки и кренвиршки  , но с домашно тесто. Домашна баница с готови кори също яде.
« Последна редакция: вт, 28 мар 2006, 13:01 от ANNAND »
Цитирай

Sofia

Мнения: 927
Моят син много обича бутерки с яйце и сирене. Пека ги върху хартия за печене, не намазнявам нищо. Отгоре ги мажа с жълтъка от яйцето, което ползвам за сместа. Правила съм и със сладко, но тях не ги иска  Very Happy
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.