Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пловдив

Мнения: 478
Моя мъж ми мрънка от няколко дни за пиле орли, ама да е с хрупкаво пане, а не с тестеното. Ако можете да ми кажете как да го направя това хрупкаво пане, ще съм ви благодарна много.
Цитирай


Мнения: 8 580
Ето това намерих в един руски сайт. Не съм много сигурна, че е точно това, за което питаш, но е възможно и да е то.

Цитат
Цыплячья грудка а ля орли
Грудки цыплячьи 4 шт., яйца 2 шт., мука 140 г, пиво 100 г, масло 10 г, масло для жарения, соль по вкусу.
Готовят пивное тесто. Для этого перемешивают яичные желтки с пивом, солят и добавляют муку, чтобы получилось густое блинное тесто. Добавляют взбитый яичный белок и масло. Солят мясо, обваливают в муке, окунают в пивное тесто и затем поджаривают с обеих сторон в кипящем масле до образования румяной корочки.

Продукти: пилешки гърдички 4 бр., 2 яйца, брашно 140 гр., бира 100гр., масло 10гр., масло за пържене, сол на вкус.

Значи, смесват се жълтъците с бирата, малко сол и брашно, за да се получи гъсто палачинково тесто. Добавят се разбитите на сняг белтъци и маслото. /10 гр/ Месото се посолява, овалва се в брашно, топи се в бирената смес и се пържи от двете страни в силно загрятото масло до получаване на зачервена коричка.
Ами, дано ти свърши работа. Не съм пробвала рецептата, но мисля да я опитам скоро. Пилешко панирано - няма да е лошо! newsm78
Цитирай


Мнения: 901
По добре с корнфлейкс го панирай и го изпържи  Smile
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 469
Също и с галета. Панираш  с царевично брашно - яйце - галета - пак яйце - пак галета и в тигана. Като извадиш месото, задължително го сложи върху салфетка, за да попие мазнината.
Ако смесиш галетата със сусам - няма да сбъркаш!
Също може да замениш галетата с царевично брашно за качамак - едро смляното.  chef
Цитирай

в Бургас

Мнения: 3 251
Също и с галета. Панираш  с царевично брашно ...
Да, абсолютно съм съгласна! newsm10
Аз вместо цяло яйце използвам само разбит "на сняг" белтък с /без подправки  и после овалвам в царевично брашно - тайната за хрупкава коричка.
Цитирай

в семейството

Мнения: 392
Наистина най-добре е да се панира с корнфлейкс.Става ефектно и хрупкаво. И само събираш овации Hug
Цитирай

София

Мнения: 216
Пилешките гърди ги нарязвам на лентички, топя в майонеза, след това в натрошен корнфлейкс и пържа във фритюрника, мъжа ми остана много доволен! Laughing
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.