Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 28 март 2006, 16:21 ч.

Бъзо и лесно

  • 1 028
  • 11
  •   1
Отговори
  • Видин
  • Мнения: 2 657
Взимате русенско варено и го изваждате от кутията WinkРежете на ивици или както ви е удобно,след което го овалвате в панировката и пържите Grinning
Аз правя панировка с яице и галета Wink

Последна редакция: вт, 28 мар 2006, 20:01 от Ioana

# 1
  • Мнения: 2 549
Ама пържи ли се или се яде така...със суровата панировка  Mr. Green

# 2
  • Видин
  • Мнения: 2 657
Ами зависи как го предпо4итате Mr. Green

п.п.Голям съм шемет Mr. Green

# 3
  • Sofia
  • Мнения: 3 272
Позната студентска манджа! Бях я забравила...

# 4
  • София
  • Мнения: 30 942
Аз не съм пробвала, но пък Дияна обича русенско варено... трябва да й направя някой път Simple Smile

# 5
  • София
  • Мнения: 380
Много вкусничко.
Става и с консерва " свинско смляно" по дебелшка е и излизат повече шницели! Wink

# 6
  • BABYLAND
  • Мнения: 3 418
Аз пък искам РУСЕНСКОТО ВАРЕНО от едно време.  Crossing Arms Това, което ядох за последно преди година беше отврат. Кажете фирма, която прави ХУБАВО русенско?

# 7
  • София
  • Мнения: 380
На Бони оборот се доближава до старото. Аз купувам само такова, че един път попаднах на едно дето беше бълвоч- мас, сланина, кости и четина. Confounded

# 8
  • София
  • Мнения: 209
Ще опитам, звучи доста вкусно. Мерси за идейката smile3525.

# 9
  • BABYLAND
  • Мнения: 3 418
На Бони оборот се доближава до старото. Аз купувам само такова, че един път попаднах на едно дето беше бълвоч- мас, сланина, кости и четина. Confounded
Точно такава пумия бях купила и дори сега ми се гади само като се сетя. Мерси, ще пробвам на БОБИ.

# 10
  • ново
  • Мнения: 1 402
Това наистина е много вкусно предястие, обаче аз го правя с домашно русенско варено и става чудесно.
Свекитата отглеждат разни животни  и от тяхното месо си правим русенско /става много вкусно и от пуешко месо/. Махам кожата и обезкостявам месото, смилам го, слагам сол и чер пипер и го натъпквам в буркани. Варя го 2 часа.  chef

# 11
  • Бургас
  • Мнения: 383
Продава се едно "Силистренско варено",вакуумирано,на Меком-на вкус е доста добро,по-добро от това в консервите.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт