Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Видин

Мнения: 2 657
Взимате русенско варено и го изваждате от кутията WinkРежете на ивици или както ви е удобно,след което го овалвате в панировката и пържите Very Happy
Аз правя панировка с яице и галета Wink
« Последна редакция: вт, 28 мар 2006, 20:01 от Ioana »
Цитирай


Мнения: 2 546
Ама пържи ли се или се яде така...със суровата панировка  Mr. Green
Цитирай

Видин

Мнения: 2 657
Ами зависи как го предпо4итате Mr. Green

п.п.Голям съм шемет Mr. Green
Цитирай

Sofia

Мнения: 3 050
Позната студентска манджа! Бях я забравила...
Цитирай

София

Мнения: 29 968
Аз не съм пробвала, но пък Дияна обича русенско варено... трябва да й направя някой път Smile
Цитирай

София

Мнения: 380
Много вкусничко.
Става и с консерва " свинско смляно" по дебелшка е и излизат повече шницели! Wink
Цитирай

BABYLAND

Мнения: 3 393
Аз пък искам РУСЕНСКОТО ВАРЕНО от едно време.  Crossing Arms Това, което ядох за последно преди година беше отврат. Кажете фирма, която прави ХУБАВО русенско?
Цитирай

София

Мнения: 380
На Бони оборот се доближава до старото. Аз купувам само такова, че един път попаднах на едно дето беше бълвоч- мас, сланина, кости и четина. drunk
Цитирай

София

Мнения: 209
Ще опитам, звучи доста вкусно. Мерси за идейката smile3525.
Цитирай

BABYLAND

Мнения: 3 393
На Бони оборот се доближава до старото. Аз купувам само такова, че един път попаднах на едно дето беше бълвоч- мас, сланина, кости и четина. drunk
Точно такава пумия бях купила и дори сега ми се гади само като се сетя. Мерси, ще пробвам на БОБИ.
Цитирай

ново

Мнения: 1 058
Това наистина е много вкусно предястие, обаче аз го правя с домашно русенско варено и става чудесно.
Свекитата отглеждат разни животни  и от тяхното месо си правим русенско /става много вкусно и от пуешко месо/. Махам кожата и обезкостявам месото, смилам го, слагам сол и чер пипер и го натъпквам в буркани. Варя го 2 часа.  chef
Цитирай

Бургас

Мнения: 382
Продава се едно "Силистренско варено",вакуумирано,на Меком-на вкус е доста добро,по-добро от това в консервите.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.