Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Русе

Мнения: 1 155
Момичета, дайте съвет как да изпържа рибката (филе от херинга). Да овалям парченца само в брашно или първо в брашно, после в яйце (цяло ли трябва да бъде или само жълтък/белтък?) и после в галета. Питам, защото са ми свършили яйцата и нямам време да ходя до магазина. Дали ще стане вкусно само в брашно? Или как? Мерси предварително Smile
Цитирай


Мнения: 5 767
И само в брашно ще стане.
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Аз всички видове риба,които не стават за скарата и ги пържа,ги пържа само в брашно.Мисля,че комбинацията риба-яйце си е гадничка.  Sick
Цитирай

София

Мнения: 3 721
Аз обикновено слагам и червен пипер в брашното.
Цитирай

София

Мнения: 29 936
Пържила съм риба само в брашно, става.
Цитирай

Гърция

Мнения: 2 348
Аз всички видове риба,които не стават за скарата и ги пържа,ги пържа само в брашно.Мисля,че комбинацията риба-яйце си е гадничка.  Sick

Абсолютно съм съгласна Wink, всички рибни продукти с яйце в панировката стават Sick
Слагам сол в брашното или в галетата (в зависимост с какво ще панирам).
Цитирай

София

Мнения: 3 537
Опържи я като я оваляш в царевично брашно,по -вкусно е,поне аз правя така Peace
Цитирай

София

Мнения: 2 534
Аз пък я пържа в тефлонов тиган без нищо или потопена в царевично брашно. Получава се златиста и хрупкава коричка.
Цитирай

Русе

Мнения: 1 155
Благодаря  Hug
Цитирай

BG

Мнения: 4 546
внимавай да не я препържих, че аз "да не е сурова" е опържих хуубавичко - стана като подметка  Embarassed
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.