Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

за пърженето на риба

  • 28 март 2006, 16:55 ч.
  • Преглеждания  448  Мнения  9  Онлайн  1
Отговори
  • Русе
  • Мнения: 1 155
Момичета, дайте съвет как да изпържа рибката (филе от херинга). Да овалям парченца само в брашно или първо в брашно, после в яйце (цяло ли трябва да бъде или само жълтък/белтък?) и после в галета. Питам, защото са ми свършили яйцата и нямам време да ходя до магазина. Дали ще стане вкусно само в брашно? Или как? Мерси предварително Simple Smile

Реклама
# 1
  • Мнения: 5 808
И само в брашно ще стане.

# 2
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Аз всички видове риба,които не стават за скарата и ги пържа,ги пържа само в брашно.Мисля,че комбинацията риба-яйце си е гадничка.  Sick

# 3
  • София
  • Мнения: 3 739
Аз обикновено слагам и червен пипер в брашното.

# 4
  • София
  • Мнения: 30 605
Пържила съм риба само в брашно, става.

# 5
  • Гърция
  • Мнения: 2 348
Аз всички видове риба,които не стават за скарата и ги пържа,ги пържа само в брашно.Мисля,че комбинацията риба-яйце си е гадничка.  Sick

Абсолютно съм съгласна Wink, всички рибни продукти с яйце в панировката стават Sick
Слагам сол в брашното или в галетата (в зависимост с какво ще панирам).

# 6
  • София
  • Мнения: 3 537
Опържи я като я оваляш в царевично брашно,по -вкусно е,поне аз правя така Peace

# 7
  • София
  • Мнения: 2 535
Аз пък я пържа в тефлонов тиган без нищо или потопена в царевично брашно. Получава се златиста и хрупкава коричка.

# 8
  • Русе
  • Мнения: 1 155
Благодаря  Hug

# 9
  • BG
  • Мнения: 4 546
внимавай да не я препържих, че аз "да не е сурова" е опържих хуубавичко - стана като подметка  Embarassed

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт