Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варна

Мнения: 590
Кумовете ще ни идват на гости утре и се каня да правя свински пържоли (предпочитам пилешко, но не зная дали ядат пилешко сега с "птичия грип") и гарнитура задушени къртофи с копър.
До този момент съм ги правила по следния начин: първо в марината, после на грил - тигана ги пека и след това ги слагам в иенска и ги задушавам с малко водичка и вино.

Иска ми се нещо по-различно, може би със сметана или ......??

Бихте ли ми дали идейка за марината на месото и начина на приготвянето му.
Цитирай

Бургас

Мнения: 3 553
Виж тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=26028.0

http://www.bg-mamma.com/viewtopic.php?t=23655

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=6811.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23655.0
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.