Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 31 март 2006, 11:59 ч.
  • Преглеждания  4 136  Мнения  1  Онлайн  1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 609
Кумовете ще ни идват на гости утре и се каня да правя свински пържоли (предпочитам пилешко, но не зная дали ядат пилешко сега с "птичия грип") и гарнитура задушени къртофи с копър.
До този момент съм ги правила по следния начин: първо в марината, после на грил - тигана ги пека и след това ги слагам в иенска и ги задушавам с малко водичка и вино.

Иска ми се нещо по-различно, може би със сметана или ......??

Бихте ли ми дали идейка за марината на месото и начина на приготвянето му.

Реклама
# 1
Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт