Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 1 апр. 2006, 18:18 ч.
  • Преглеждания  8 331  Мнения  58  Онлайн  1
Отговори
  • на топло, на третия етаж
  • Мнения: 167
Дайте идеи, какво мога да приготвя в микровълнова. Подариха ми 4исто нова с грил и конвенция. Кажете Вие какво готвите във вашите  chef. И някоя рецепта няма да ми е излишна   bouquet, 4е нямам никаква представа .

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 3 632
Всякакви гювечета стават - бързо и лесно, става за сандвичи, за притопляне.

# 2
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 604
Ето едно кексче от мен

Последна редакция: сб, 01 апр 2006, 19:21 от natalyna

# 3
  • на топло, на третия етаж
  • Мнения: 167
Jutoo, благодаря не бях се сетила за гюве4ета.
 Наталина твоя кекс непременно ще го пробвам, лесно ли се отлепя от йената?
Хайде моми4ета , давайте рецепти Laughing, а пиле някой правил ли е на грила?

# 4
  • София
  • Мнения: 3 537
В микровелето и аз си правя гювечетата.Правя и разни измислени манджи в йената,редя картофи,пушен бекон,топено сирене,пак картофи,заливам със сметана или майонеза и пека,става супер.Същото съм го правила и със сурова наденица Peace

# 5
  • Русе
  • Мнения: 2 955
natalyna, моята микровълнова има три степени...Ти на най-високата ли го печеш това кексче?

# 6
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 604
Здравей  Beauty!

Да на най-високата, но времето за приготвяне зависи от силата на вълните. Както съм казала, моята е с мощност 800 W.

# 7
  • София
  • Мнения: 4 866
Почти всичко готвя в нея - пиле с ориз, всякакви супи - пилешка, шкембе, боб, леща. Само кексове не съм пробвала, че нямам стъклена форма за кекс.
Ето една рецепта и от мен (лично моя си Wink): http://www.zadoma.com/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IMA … ID=4&TYPE=ALL

# 8
  • Мнения: 1 349
Много често я ползвам за какво ли не - дом. сос за пица/спагети, кюфтета - пълнени и обикновени, гювечета, кремчета разни, семки печем напоследък почти всеки ден, фъстъци...

# 9
  • Мнения: 5 828
Много често я ползвам за какво ли не - дом. сос за пица/спагети, кюфтета - пълнени и обикновени, гювечета, кремчета разни, семки печем напоследък почти всеки ден, фъстъци...
Как печеш семки и фъстъци?

# 10
  • София
  • Мнения: 1 492
Аз лично правя ястия със замразени зеленчуци. Много лесно и вкусно.
Купуваш един пакет замразен грах и един замразена царевица /може и други,но това е изпитано многократно/ изсипваш ги в една йенска тенждара/може и купа,но отгоре задалжително да се сложи чиния/ ,малко масло и малко сол и го пускаш на около 5 мин...след това малко копър поръсваш и е готово.

# 11
  • София
  • Мнения: 4 866
Много често я ползвам за какво ли не - дом. сос за пица/спагети, кюфтета - пълнени и обикновени, гювечета, кремчета разни, семки печем напоследък почти всеки ден, фъстъци...
Дай, плийз, някоя рецепта за крем - главно колко минути и дебнеш ли го да не кипне.

Селина, грила можеш да го ползваш и за принцеси с кайма/кашкавал, също пекох веднъж и от тези готовите замразени бутер банички, но за тях трябва да обърнеш и печеш и от другата страна.

# 12
  • на топло, на третия етаж
  • Мнения: 167
Направих ве4е едни гюве4ета и сандви4и, а сега съм приготвила голям гюве4 с месо и зелен4уци:)) И аз се интересувам за крем4етата, дали може да стане крем карамел?

# 13
  • София
  • Мнения: 3 537
защо не си купиш готварска книжка за микровълнова,аз имам и ми е полезна Peace

# 14
  • на топло, на третия етаж
  • Мнения: 167
Ами не съм се сетила Мимис  ooooh! Благодаря ще потърся  bouquet

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт