Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

sofia

Мнения: 3 365
Преди няколко дни опитах при едни приятели и днес купих джоланчето и сега на къде???
Моля ви помагайте какво да сложа на това чудо и как точно да го сготвя и в обикновена или тенджера под налягане?
Мерси за предложенията ще са от полза
Цитирай


Мнения: 8 602
Аз сварявам джолана в тенджера под налягане в подсолена вода, изваждам го и го накъсвам на парчета, а кокалите изхвърлям. После във водата, където е врял, пускам на едро нарязан червен лук, картофи на кубчета, морков, глава от целина, черен пипер. Като се сварят, ръся с целина /нарязани листа/, получава се една много ароматна супа.  Very Happy
Цитирай


Мнения: 5 768
Аз сварявам джолана в тенджера под налягане в подсолена вода, изваждам го и го накъсвам на парчета, а кокалите изхвърлям. После във водата, където е врял, пускам на едро нарязан червен лук, картофи на кубчета, морков, глава от целина, черен пипер. Като се сварят, ръся с целина /нарязани листа/, получава се една много ароматна супа.  Very Happy
И застройка от мляко и яйце.И носи мнооооого счукан чесън.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.