Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Плевен

Мнения: 262
Решила съм да направя еднин козунак в края на седмицата. Но тавичката ми е малка и замесеното тесто трабва да го пека на 2 пъти.
Как да съхраня втората доза до опичането на първия козунак?
Притеснявам се докато се пече да не превтаса остатъка.
А и има ли вариант да опека един и след няколко дена да опека и втория. Дали ако сложа остатъка от тестото в хладилника ще му стане нещо?
Цитирай

Czech Republic

Мнения: 2 592
Можеш да оставиш остатъка и да го опечеш на другия ден - тестото ще си втаса и в хладилника(но е ясно че става по-бавно)! Не бих го оставяла за повече от ден за да не превтаса! Smile
Цитирай

Според сезона

Мнения: 293
Продават замразено тесто в Метро и Била - следователно  понася и замразяване.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.