Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 5 апр. 2006, 10:15 ч.
  • Преглеждания  1 247  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
  • Плевен
  • Мнения: 262
Решила съм да направя еднин козунак в края на седмицата. Но тавичката ми е малка и замесеното тесто трабва да го пека на 2 пъти.
Как да съхраня втората доза до опичането на първия козунак?
Притеснявам се докато се пече да не превтаса остатъка.
А и има ли вариант да опека един и след няколко дена да опека и втория. Дали ако сложа остатъка от тестото в хладилника ще му стане нещо?

Реклама
# 1
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 604
Можеш да оставиш остатъка и да го опечеш на другия ден - тестото ще си втаса и в хладилника(но е ясно че става по-бавно)! Не бих го оставяла за повече от ден за да не превтаса! Simple Smile

# 2
  • Според сезона
  • Мнения: 296
Продават замразено тесто в Метро и Била - следователно  понася и замразяване.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт