Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 5 апр. 2006, 11:51 ч.
  • Преглеждания  403  Мнения  1  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 2 639
И пак на темата тесто за пица - намерих много хубава рецепта тук и даже успях да си я пригодя като съотношение на съставките за комбайна, та тестото става за нула време и без никакво брашно из цялата къща.
Обаче - като втаса ме е страх да го меся пак, за да не да спадне, та направо го разточвам и пиците ми все се получават едни ... да кажем "неправилни" форми  Mr. Green
Кажете мога ли да го доомесвам тестото след като е втасало и преди точене?

Реклама
# 1
  • Варна
  • Мнения: 1 656
След като втаса първия път се премесва отново и тогава го разточваш.Колкото повече се меси толкова по-хубаво става и бухва при печене!

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт