Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 6 апр. 2006, 17:38 ч.
  • Преглеждания  443  Мнения  6  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 1 177
Не съм много по готвенето, но днес съм решила да направя картофен огретен с малките тайни.
Та там трябва да се бланшират картофите за 5мин. Как става това ? Embarassed

Реклама
# 1
  • Варна
  • Мнения: 1 656
Мен ако питаш направо си ги свари.
Бланширането означава да се топнат първо във вряла вода а после във ледена.
Аз като правя картофен огретен ги сварявам предварително.
Ако имаш микровълнова,обели ги и ги сложи в пликче(за пазаруване)завържи го и ги пъхни в микровълновата за 5-6 минути и са готови.

# 2
  • София
  • Мнения: 17
През уикенда мама беше правила същия картофен огретен,но и тя беше сварила картофите предварително.Беше вкусен,на мен ми хареса!

# 3
  • Мнения: 1 177
Мерси мацки отивам да ги варя  bouquet

# 4
  • София
  • Мнения: 3 537
Аз ги бланширам като не ги сварявам напълно .Сварявам ги наполовина,да врат не повече от 10 мин Wink

# 5
  • Пловдив
  • Мнения: 257
Вчера правих огретен,по желание на мъжлето.И аз си сварявам картофките предварително.

# 6
  • Мнения: 1 177
Да се похваля, стана супер. Сварих ги, но не много за да не се разварят. Този фикс на Маги явно си струва.
Много благодаря, че ми помогнахте Hug

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт