Какво да я правя тази кокошка?

  • 3 847
  • 15
  •   1
Отговори
  • out of space
  • Мнения: 8 573
Домашна, опърлена с вестник. Ще я сваря и после какво?
Не обичам чушки...

# 1
  • Мнения: 15 021
Супа, с ориз, с картофи... С всичко, с което би сготвила пиле, можеш да сготвиш и кокошката, само дето се вари малко повече.

# 2
  • Мнения: 8 526
И повечко бульон за супичка Simple Smile много е вкусна.

# 3
  • Мнения: 781
Супа от  домашна кокошка е най-вкусното нещо , лично аз само обирам мазнината отгоре, защото не обичам много мазно , кокошка с кисело зеле , яхния в гювеча с много лук..........

# 4
  • Мнения: 15 021
Аз пък затварям част от мазнината в кутийка и във фризера. Така я ползвам и за други ястия вместо бульон, дава само лек аромат и малко вкус.

# 5
  • Мнения: 4 199
Ери, как какво? Бульон и после в черния хладилник Wink

# 6
  • out of space
  • Мнения: 8 573
Ери, как какво? Бульон и после в черния хладилник Wink

Консоме Олга, как не се сетих!

Скица!  Joy Joy Joy

Освен половината на супа, другата половина с кисело зеле....бая кокошка си е  Laughing

В херметическа ще я варя, 2 часа стигат ли?

# 7
  • Мнения: 8 891
И хубаво фрикасе става от силния ѝ бульон, освен всичко писано вече.

# 8
  • Най-красивата страна
  • Мнения: 12 277
Супата от домашна кокошка е разкошна.
С ориз и гъби.
С картофи,лук,гъби,доматено пюре и бяло вино.

Може да я напълниш с ориз и после в тавата и с кисело зеле.Или в глинен гювеч.

# 9
  • Мнения: 491
Аз бих направила с част от нея фрикасе. Не съм правила от сто години и сега се заоблизвах Grinning

# 10
  • out of space
  • Мнения: 8 573
Това е чудесна идея за фрикасето! Ще попитам домочадието фрикасе или с кисело зеле ще иска.

Но наистина, 2 часа в херметическа ще стигнат ли?

# 11
  • Мнения: 15 021
Зависи от годината на излюпване на кокошката Simple Smile

# 12
  • Мнения: 8 526
В херметическата може и час да стигне. Особено, ако после ще готвиш нещо с нея. А и винаги можеш да довариш.

# 13
  • out of space
  • Мнения: 8 573
Зависи от годината на излюпване на кокошката Simple Smile

 Laughing Добър отговор!

Благодаря мацки!

# 14
  • Мнения: X
Половината на фрикасе, другата половина на зеле.
Но може и на бистра супа, като бульон, с повече моркови, картофки, аз слагам лъжица две грах, за да е шаренко и лукче на ситно, една много  мъъъничка бучица масълце, а на края магданоз. Може и с фиде.

Общи условия

Активация на акаунт