Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варна

Мнения: 1 656
Ето една бърза пролетна рецепта

1 пакет кори
200-300 гр.спанак(пресен)
1 връзка зелен лук
150 грама сирене
50 гр.кашкавал
Запържвате лука и спанака на тих огън,маха се от котлона и се натрошава сиренето.
Взима се един лист прегънат на две и се слага плънка от единия край,а отгоре едно парченце кашкавал.Навиват се рулца и се пекат в загрята фурна за 10-15 минути!

Да ви е сладко!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=21776&photo=66
Цитирай

София

Мнения: 2 636
Sneji, а като прегъваш корите мажеш ли ги с мазнина? А тогоре?
Цитирай

Варна

Мнения: 1 656
Да слагам,но малко по цялата кора,защото самата плънка се запържва и да не става много мазно!
Цитирай

Бургас

Мнения: 662
 Ами отгоре може ли да се залее с яйце - иначе рецептата много ми харесва
Цитирай

Варна

Мнения: 1 656
Разбира се! HugИмпровизирай!Тъкмо ще кажеш как е! Wink
Цитирай


Мнения: 8 592
И аз правя подобни, само че с лапад. Понякога разбърквам в пълнежа 1-2 яйца. Отгоре съм мазала и с кисело мляко , и с майонеза, и с мазнина. Вкусни са! Very Happy
Цитирай

София

Мнения: 208
Направих спаначените ролца! Наистина станаха много хубави и страхотно вкусни като ги направих вкъщи се ометоха за нула време. Пак ще направя/вече са ни любимите/, а и  стават много бързо.  Благодаря на sneji_ за тази хубава рецепта Smile!
Цитирай

Бургас

Мнения: 69
 :hug:Snegi днес направих твоите спаначени ролца.Станаха страхотни.Но аз вместо спанак сложих лапад,малко гъби,магданоз,гьозом и две яйца.След като направих рулцата направих заливка за мусака и ги залях.Златна си Sneji с твоите страхотни рецепти.  bouquet smile3525 newsm10
Цитирай

Варна

Мнения: 1 656
Благодаря! Embarassed
Много се радвам че са ви харесали! Hug
Цитирай

Sofia, downtown

Мнения: 1 063
Така, а ако спанака не се подлага на топлинна обработка, в смисъл, че баница със спанак правя без да го запържвам, задушавам и става страхотно. А вие как мислите, особено ако е от домашна градина, т.е. не е купен от пазар, не е нитратен? И тук ли мога да направя така или предварително трябва да го обработя - запържа?
Иначе рецептата е много идейна!
Цитирай

София

Мнения: 269
супер станаха!!!!!
Цитирай

Sofia

Мнения: 345
Sneji, невероятни са ролцата благодаря ти!!   bouquet
Аз им сложих по малко масалце на всяко и залях с яйце.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.