Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ДОБРИЧ

Мнения: 178
След закуска ми остана много кус-кус какво да го правя за да не го хвърлям? Thinking
Цитирай

София

Мнения: 216
Нарежи на ситно кисели краставички и шунка и объркай с майонеза и черно пиперче. Става превъзходна салата!
Цитирай

София

Мнения: 2 700
Не знам какво разбираш под "след закуска". Аз единственото нещо, което правя с кус-кус е студено мезе. След като е сварен в подсолена вода, изцеждам го и го размесвам с 1 майонеза, кисело мляко на око, горчица на око и черен пипер. Дано да ти хареса.
Цитирай

София

Мнения: 575
С малко майонеза,ролца от раци ,ситно нарязана чушка (аз лично предпочитем червена) и магданоз става разкошна салатка  Peace
Цитирай

Paradise

Мнения: 3 084
Нарежи на ситно кисели краставички и шунка и объркай с майонеза и черно пиперче. Става превъзходна салата!
към това можеш да добавиш и царевица Love
Цитирай

София

Мнения: 29 961
И аз съм с две ръце за салатките с кук-кус - с царевица, кисели краставички, бекон или рачешки рулца, майонеза, изцедено кисело мляко и т.н. По твой избор Smile
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.