Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • в пълна къща
 • Мнения: 3 740
Момичета, пускам нова тема, в която да пишем по организационните въпроси, че иначе много се объркваме.

Да се отчета за УС.

Честито на новите членове на Асоциация "Родители" и клуба на многодетните:
wright
мамамила
teddyvas
JuliS
gal4e
mami3
pipi67
Дидка
Цвета
pretty witty
nevi

Приеха ме много мило, бяха изключително добронамерени и говорихме преди всичко за това, какво ще предприемем оттук нататък.
Засега има няколко въпроса, които да обсъдим помежду си и да дадем предложения в асоциацията.

Първото е за името на клуба. Предложенията са
"2+", какъвто клуб вече е имало към асоциацията, може да го възродим
"Пълна къща"
"Клуб на многодетните родители"
Може и друго, ако имате идея.

Второ, да си организираме среща, на която да се видим и да дойдат представители на УС, за да се запознаем и да обсъдим бъдещите си действия на живо.
Възможните дати са:
24.04., сряда, от 18ч.
4.05., четвъртък, от 18ч.
7.05., неделя, от 10.30ч.
13.05., събота, от 10.30ч.
Да обсъдим на кого кога му е удобно, а също и къде и да решим нещо.

Идеята е да измислим начини да популяризираме нашата организация, да покажем кои сме, за да може исканията ни да се чуят. Ако някой има хрумвания как да стане това, нека да пише.

Ще пиша утре пак, че ми дават зор.

Последна редакция: чт, 27 апр 2006, 00:32 от цвета

# 1
 • София
 • Мнения: 1 671
ЧЕСТИТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  smile3525newsm10 newsm10 newsm10

Цвета,страхотна си! newsm51А аз ти писах с мисълта,че срещата е утре EmbarassedСъвсем съм се объркала......

Радвам се,че е минало добре.Ти сама ли беше?
За срещата,аз предпочитам някоя от сутрешните-на 7 или 13 май.Ще се радвам да се запознаем!
За името-"Пълна къща" си го мислех като вариант,но не бях сигурна дали ще звучи добре.
Е,от мен толкова за тази вечер.
Лека нощ!
Теди Laughing

# 2
 • Севлиево
 • Мнения: 2 433
Ееееееееееее, Честито!!! Hug Цвета БРАВО  bouquet явно си се справила добре. Имената за клуба - мисля че "пълна къща" е поетично но определено не става за целта.
Като че ли "2+ " най ми харесва, но пък не е много ясно за незапознатите newsm78
Остава "Клуб на многодетните родители", което пък хич не звучи интересно , но пък затова е разбираемо и дава пълната информация с какво точно се занимава клубът.
За срещата - много ми се иска...наистина...но за съжаление е невъзможно , поне докато децата са на училище. Като излязат във ваканция, и отидат на  гости при баба може да навия съпругът си за една 200км разходка. HugНо време има!
Хайде лека вечер от нас Mr. Green!

# 3
 • в пълна къща
 • Мнения: 3 740
Да допълня още малко, че снощи нямах възможност.
На УС отново потвърдиха, че средствата, които ще съберем като членски внос, ще отидат преди всичко за нуждите на нашия клуб. Става дума за това, че всяка организация, за да функционира, прави някакви разходи, та и ние така, за да имаме възможност да предприемем нещо, трябва да можем да си го позволим. От Асоциацията ни предоставят възможността да ползваме техния офис - за срещи, за ползване на телефон, факс, ксерокс и т.н., което не е никак маловажно. Освен това всички са много запалени от нашата кауза и са готови да ни съдействат с всички възможни средства. Предложиха да се обърнат към PR-агенция, която е склонна да ни помогне безвъзмездно да организираме наше мероприятие за популяризиране на клуба. Разбира се, това е още проект, но е чудесно, че нещата се задвижват.
Предложението за PR-мероприятие е да се организира бал на многодетните родители, който да бъде широко отразен в медиите, за да се види кои сме, че сме нормални, отговорни хора, а не някакви луди. За да има ефект, трябва да е във време, в което няма много събития, които пълнят медиите, т.е. юли или август. На бала ще поканим всички родители, които подкрепят нашите идеи, независимо дали са членове на клуба или не. Целта е да се види, че не сме изключение, а обществено значим фактор. По този начин институциите ще ни възприемат много по-сериозно.
Въобще, трябва да измислим начини да се появяваме пред обществото по всякакви поводи, да се споменава името на клуба, за да добием тежест. Много е важно да помислим как да го направим. От асоциацията са готови да ни съдействат, но инициативата трябва да идва от нас. Мислете в тази посока! И за всичко, което смятате, че върши работа.
Искам да помоля и тези момичета, които по една или друга причина все още не са членове на клуба, да се включат в мозъчната атака. Това, което правим, е важно за всички ни.

# 4
 • преди Варна/сега Горна Оряховица
 • Мнения: 4 258
  bouquet ЧЕСТИТО ни регистриране!Сякъш "клуб на многодетните майки" най-добре ми звучи-направо се разбира за какво става въпрос Thinking newsm78Колкото до срещата на 24.04 -немога защото съм ангажирана понеже сме с три църкви и за Великденските празници сме по график ooooh!За другите дни,когато е сутрин в 10.30ч мога-ще хвана автобуса от тук и ще съм на време в София,после за връщането пак има удобни автобуси.Децата за един ден ще ги гледа татко им - ще се справят-щом е за идеята  Hug
Колкото за популяризирането на клуба-по градове можем да правим нещо...но  newsm78 да помислим Heart Eyes

# 5
 • uk
 • Мнения: 532
БРАВО! БРАВО! БРАВО! И ЧЕСТИТО! newsm68 smile3501 newsm44
Всичко звучи чудесно! Хубаво е, че имаме подкрепата на останалите родители. 
За името най-много ми допада 2+, но като че ли, за да е по-ясно, може да е МАМА 2+ Струва ми се, че засега сме само мами  Wink
За среща на мен ще ми е удобно на 13.05., събота, от 10.30ч., въпреки че трябва да пропътуваме доста км и то всички накуп.
За популяризирането, организиране на бал-среща е страхотна идея  newsm10, пак заетостта на многодетните родители ще е голям фактор по отношение на това, че ще е трудно да се съберат много. Може би трябва да бъдат поканени всички родители и бъдещи такива дори.
От моя страна мога да се наема да направя брошури, т.к. това е по моята специалност, а от там нататък, те да се разпространяват по градове. Възможно е да ги включим към изданията за родители в притурка. Могат да се пуснат и по детски магазини и заведения. Така ще достигнат, където трябва.
трябва да спирам, че ми реват и двамата на главата  smile3541 smile3504

# 6
 • Мнения: 3 479
Здравейте,
честито и от мен на всички за новата ни организация. На мен също 13.05. ми е най-удобната дата за среща. От имената май най-много ми допада Клуб на многодетните родители, защото е най-ясно за какво става дума. Вярно, че не е много оригинално, обаче се надявам пък бързо да придобие популярност. Аз познавам и други многодетни майки, които за сега няма да членуват в клуба, но бих могла да ги агитирам да участват в инициативите.

# 7
 • Варна
 • Мнения: 191
Честито ни и от мен!  bouquet
Много ще ми е трудно да дойда до София, но морално ще съм с вас. Ако има нещо което мога да направя от тук ще го стаоря на драго сърце (макар, че много ми се идва).
Това е за сега защото таткото приготвя вечерята и има нужда от морална подкрепа  Mr. Green.

# 8
 • uk
 • Мнения: 532
аз ли пропуснах нещо или още не се събира членския внос newsm78

# 9
 • Sofia
 • Мнения: 470
И аз си изпратих молбата. А относно срещата - в събота или неделя ще ни е най-удобно да дойдем.
и мен ме вълнува въпросът за членския внос - кога и къде трябва да се внесе?

# 10
 • в пълна къща
 • Мнения: 3 740
Май най-много предложения има за 13 май.
За членския внос засега не е ставало дума, може би на тази среща ще се уточни как ще се събира. Като се обадя да съобщя датата, за която се разберем, ще питам за това.

# 11
 • преди Варна/сега Горна Оряховица
 • Мнения: 4 258
Получих един въпросник от асоциация "РОДИТЕЛИ" и днес ще го оформя  smile3523!Щом 13 май се заформя-готово,живот и здраве,трябва да мога-има автобус рано сутринта от тук за София и ще стигна навреме!Спокойно мога де се прибера вечерта по някое време обратно,пък може и с преспиване да ми разпишат билетчето smile3520

# 12
 • София
 • Мнения: 1 671
И аз получих въпросника,но още не съм го започнала Wink

Дидка,ако няма къде да отседнеш,чувствай се добре дошла у дома welcome

Много ще се радвам да се запозная с всички ви!А само жени ли ще бъдем?Някой татко ще идва ли?

# 13
 • uk
 • Мнения: 532
За членския внос, може би от асоциацията трябва да ни посочат Банкова сметка, за да го внесем.
И аз получих въпросника и изпратих отговорите вече.
Майчета, влязох в страницата на асоциацията, където намерих за мое учудване клуб 2+ и прочетох този текст http://www.roditeli.org/club/about.aspx
Струва ми се, обаче, че той звучи малко не на място, дори хумористично. Ако не само аз мисля така, може би Цвета , като наш представител, трябва да направи постъпки той да бъде променен.

Последна редакция: вт, 18 апр 2006, 17:30 от wright

# 14
 • в пълна къща
 • Мнения: 3 740
Всъщност Клуб 2+ е прекратил съществуването си. Преди време се опитвах да се свържа с тях, но нищо не стана. Впоследствие разбрах, че информацията в сайта е неактуална. Ние сме хората, които трябва да решат дали ще се възстановява или ще заформим нов клуб, защото имаме нови цели.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт