Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 123
Здравейте,
пуснах тема с молба за помощ в избора на училище, но почти никой не се отзова, затова сменям името на темата, така че да могат да ми отговорят само онези, които биха могли да имат отношение по въпроса. Интересуват ме 39-то, 128-мо, 81-во и 144-то училище в Младост. Ако някой познава някоя от учителките, поемащи първи клас тази година, или има близки, чиито деца учат там, нека ми даде малко информация. Става въпрос за паралелка с изучаване на чужд език.Благодаря Ви:-)

# 1
 • Мнения: 123
Синът ми тази есен ще бъде първокласник.Моля ви, ако вашите деца учат в някое от изброените по-долу училища, или имате познати, чиито дечица учат там и имате някакви впечатления, да ги споделите с мен. Живея в Младост сравнително отскоро и не познавам никой, който може да ми помогне в избора. Става въпрос за 81-во, 144-то, 128-мо и 39-то училище. Благодаря ви:-)

# 2
 • с/у ОколоМръсТното
 • Мнения: 18 942
За 81-во ще се постарая утре да ти пиша ПАК. Междудругото пусни една търсачка, че аз съм писала име на читава класна от 81-во, но пусто забравих името й... Blush

В 81-во цяла година по Английски оцветяват и да ти кажа, все едно нищо не правят  Crazy

За 144 също тия дни ще се опитам да разбера. щерката е там, но е във 2-ри клас. Ще попитам класната й, кой учител препоръчва. Но това е школо по изкуствата и те в 1-ви клас не учат език.


За 39 ще питаш суиткидс_мама! Там приемат 2 паралеки 1-ви клас. Едната е с език, а другата е с русуване, доколкото знам!

# 3
 • София
 • Мнения: 27
Преди време пуснах тема 81 СОУ, като зададох същия въпрос като тебе. Шани ми отговори - г-жа Ася Атанасова. След това попитах и други мами, но не се потвърдиха отзивите за тази госпожа /въпрос на гледна точка може би/. Ако получиш някаква конкретна информация за 81 училище и учителките, които ще водят първи клас ще се радвам да я споделиш с нас.

# 4
 • Мнения: 123
Лошото е, че наистина не познавам ноти една госпожа в това училище, а и всички майки, които познавам, са на по-големи дечица от 39-то или 128-мо училище и доста от тях не ми препоръчват да запиша дтето си в тези 2 училища. Вече наистина започнах да се притеснявам, че ще действам на сляпо и може би няма да взема правилното решение.Simple Smile

# 5
 • с/у ОколоМръсТното
 • Мнения: 18 942
Виолета Иванова от 81-во.

П.П: Не ги познавам тези г-жи. Просто те са класни на деца на мои познати и последните са доволни от тях.

# 6
 • София
 • Мнения: 2 601
Синът ми завършва тази година първи клас в 39-то. Засега впечатленията ми от училището са положителни. Има безплатна занималня за първи и втори клас. И двете занимални са добри- от тази за първи клас имам лични впечатления, от другата- косвени, чрез случайни контакти с другите майки. Хигиената е на добро ниво. Аз съм доволна от учителката на сина ми. Децата не са претрупани с твърде много домашни и уроци, но учат по план и както гледам, до края на учебната година ще са взели всичко по учебниците. Синът ми усвоява учебния материал с лекота; в занималнята се упражняват допълнително, най-вече диктовки и правилно писане.
за съжаление, нямам информация за учителките, които ще поемат първи клас от септември. Има две паралелки- едната е с английски език, другата с изобразително изкуство. Косьо е в езиковата паралелка. Имат английски два пъти седмично. Това е единственият чужд език, който се изучава в първите класове. В 81-о изборът е много по-голям- английски, френски, немски, руски. Честно казано, няма някакви главозамайващи резултати от обучението по английски тази година, но все пак виждам по тетрадките, че пишат и се упражняват (а не само оцветяват, както е писала Шани за 81-о  Grinning).

Не знам какво точно очакваш от училището, как си представяш доброто училище за твоето дете....тези неща са доста субективни...и все пак бих се осмелила да те успокоя, че според мен, нито едно от трите училища (39-то, 144-то и 81-о) не би било грешка като избор. За 128-о нямам никаква информация. Тези три училища се ползват с добра репутация в Младост 2 и 3, като особено за 81-о напливът е доста голям.

Миналата година чух, че в 81-о са правили родителска среща с учителките на първи клас- някъде през май месец. Защо не отидеш да се поинтересуваш? Личните впечатления също биха ти помогнали при избора. В 39-о също има среща с родителите през юни месец.

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт